Jennifer Lawrence csillogó esküvői ruhában ment férjhez - Gyönyörű menyasszony volt
Jennifer Lawrence és Cooke Maroney egybekeltek a hétvégén.

jennifer-lawrence-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence és műkereskedő kedvese, Cooke Maroney a hétvégén örök hűséget esküdtek egymásnak a newporti Belcourt-kúriában 150 vendég előtt.

Jennifer Lawrence gyönyörű menyasszony volt

Az éhezők viadala-filmek színésznője álomszép menyasszony volt, a ruháját gyöngyök és kristályok díszítették, a pletykák szerint a Dior-ház kreációja, ami nem is lenne meglepő, hiszen Lawrence a márka arca hosszú évek óta. Sajnos csak a ruha felső részét sikerült lekapniuk a lesifotósoknak, azonban így is látszik, milyen gyönyörű volt a nagy napján. A képről az is kiderült, hogy hosszú, szőke fürtjeit az esküvőjén kontyban viselte.

A menyegzőn természetesen más sztárok is jelen voltak, olyan hírességek vettek részt az esküvőn, mint Cameron Diaz, Adele, Nicole Ritchie, Emma Stone, Sienna Miller, Kris Jenner, valamint a menyasszony legjobb barátnője, Amy Schumer. Hajnali fél 6-ig bulizott a násznép, és együtt táncoltak a nyolcvanas évek nagy slágereire.

Természetesen finom falatokból sem volt hiány, homáros szendvicset, hamburgert, barbecue csirkefalatkákat, valamint olyan különlegességekből is választhattak a vendégek, mint sózott halas fánk, nyílt lángon sült kenyérpuding, különleges szószban érlelt báránycomb vagy savanyú almás füstölt szalonna.

Reméljük, később több fotót is láthatunk róluk, bár Jennifer Lawrence igyekszik a lehető legtávolabb tartani a médiát a magánéletétől - ezért nincs közösségi oldala sem.

Ellie Goulding is nemrég házasodott

Az énekesnő királyi esküvőhöz méltó pompában ment férjhez - nézd meg a négy esküvői ruháját!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük