A Dirty Dancing Babyje új Instagram-fotóin csodálatosan néz ki: a 61 éves Jennifer Grey ennyit változott

Jennifer Grey nem tétlenkedett az utóbbi időszakban, megírta az életrajzi könyvét.

jennifer-grey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey 1984-ben kezdte színészi karrierjét a Mindenütt jó, de legjobb máshol című filmben, a világhírnévre nem kellett sokat várnia, 1987-ben mutatták be a Dirty Dancing - A piszkos tánc című filmet, amellyel a mai napig azonosítják őt. A 61 éves sztár, bár főleg a '80-as években volt nagyon felkapott, de továbbra is színészettel foglalkozik, sőt a jövő évben jelenik meg memoárja Out of the Corner címmel.

Jennifer Grey friss fotókon

A '80-as évek végének egyik legfelkapottabb sztárja volt, ám miután megműttette két alkalommal az orrát, ezzel a húzásával derékba törte a karrierjét, rengeteg szereptől elesett, mert annyira felismerhetetlenné vált.

- Egy hírességként toltak be az operálószobába, majd egy vadidegenként toltak ki onnan. Olyan érzés volt, mintha egy tanúvédelmi program részesévé vagy csak szimplán láthatatlanná váltam volna. Ez az orrplasztika el volt átkozva. Mindig is az az egykor híres színésznő maradok, akit senki nem ismer fel az orrműtétje miatt - fogalmazta 2012-ben.

Az elmúlt években olyan sorozatokban játszott, mint A Grace klinika, a The Conners vagy a Red Oaks, 2008 és 2014 között pedig a Phineas és Ferb című mese egyik szinkronhangja volt. Utolsó mozifilmje a 2018-as Különjárók volt. Az utóbbi időszakban önéletrajzi könyvének írásával foglalkozott, a kiadvány 2022. május 3-án jelenik meg a tengerentúlon.

- Az Out of the Corner megírása az egyik legörömtelibb dolog volt, amit valaha csináltam. Lehetőséget adott arra, hogy lelassuljak, és bemutassam a történetemet, amire magam is kíváncsi voltam, pedig ezt már átéltem, az együttérzés, az empátia és néha az abszurditás szemüvegén keresztül ábrázolom a sztorimat. Azt hiszem, mindenkinek meg kell írnia élete történetét. Mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk mások életének elmesélésével, különösen Hollywoodban. Nincs még egy olyan dolog, ami erősebbé tenne annál, ha te magad visszaveszed a narratívát. Megéri saját magadért és a gyerekeidért. Ez nemcsak egy radikális önvizsgálat, ami ahhoz vezet, hogy még jobban megismerd magad, hanem képes megvilágítani azt az utat is, amerre tartani szeretnél - fogalmazta a People magazinhoz eljuttatott közleményében.

A 61 éves színésznő friss fotóin is sugárzik a magabiztosság és az életerő, a gyönyörű képeket, amelyeket Brian Bowen Smith sztárfotós készített róla, agyondicsérték a követői. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Jennifer Grey.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük