A Dirty Dancing Babyje új Instagram-fotóin csodálatosan néz ki: a 61 éves Jennifer Grey ennyit változott

Jennifer Grey nem tétlenkedett az utóbbi időszakban, megírta az életrajzi könyvét.

Jennifer Grey
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey 1984-ben kezdte színészi karrierjét a Mindenütt jó, de legjobb máshol című filmben, a világhírnévre nem kellett sokat várnia, 1987-ben mutatták be a Dirty Dancing - A piszkos tánc című filmet, amellyel a mai napig azonosítják őt. A 61 éves sztár, bár főleg a '80-as években volt nagyon felkapott, de továbbra is színészettel foglalkozik, sőt a jövő évben jelenik meg memoárja Out of the Corner címmel.

Jennifer Grey friss fotókon

A '80-as évek végének egyik legfelkapottabb sztárja volt, ám miután megműttette két alkalommal az orrát, ezzel a húzásával derékba törte a karrierjét, rengeteg szereptől elesett, mert annyira felismerhetetlenné vált.

- Egy hírességként toltak be az operálószobába, majd egy vadidegenként toltak ki onnan. Olyan érzés volt, mintha egy tanúvédelmi program részesévé vagy csak szimplán láthatatlanná váltam volna. Ez az orrplasztika el volt átkozva. Mindig is az az egykor híres színésznő maradok, akit senki nem ismer fel az orrműtétje miatt - fogalmazta 2012-ben.

Az elmúlt években olyan sorozatokban játszott, mint A Grace klinika, a The Conners vagy a Red Oaks, 2008 és 2014 között pedig a Phineas és Ferb című mese egyik szinkronhangja volt. Utolsó mozifilmje a 2018-as Különjárók volt. Az utóbbi időszakban önéletrajzi könyvének írásával foglalkozott, a kiadvány 2022. május 3-án jelenik meg a tengerentúlon.

- Az Out of the Corner megírása az egyik legörömtelibb dolog volt, amit valaha csináltam. Lehetőséget adott arra, hogy lelassuljak, és bemutassam a történetemet, amire magam is kíváncsi voltam, pedig ezt már átéltem, az együttérzés, az empátia és néha az abszurditás szemüvegén keresztül ábrázolom a sztorimat. Azt hiszem, mindenkinek meg kell írnia élete történetét. Mindannyian nagyon elfoglaltak vagyunk mások életének elmesélésével, különösen Hollywoodban. Nincs még egy olyan dolog, ami erősebbé tenne annál, ha te magad visszaveszed a narratívát. Megéri saját magadért és a gyerekeidért. Ez nemcsak egy radikális önvizsgálat, ami ahhoz vezet, hogy még jobban megismerd magad, hanem képes megvilágítani azt az utat is, amerre tartani szeretnél - fogalmazta a People magazinhoz eljuttatott közleményében.

A 61 éves színésznő friss fotóin is sugárzik a magabiztosság és az életerő, a gyönyörű képeket, amelyeket Brian Bowen Smith sztárfotós készített róla, agyondicsérték a követői. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Jennifer Grey.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük