A Dirty Dancing Babyje 19 év után válik: Jennifer Grey már fél éve külön él férjétől

Jennifer Grey férje jelentette be, hogy elválnak.

jennifer-grey-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey és színész férje, Clark Gregg szomorú hírt közöltek a rajongókkal, tönkrement 19 éve tartó házasságuk.

A házaspár Instagramon jelentette be, hogy különválnak útjaik. Mind a ketten ugyanazzal a meghitt, ölelkezős felvétellel posztolták a szöveget.

Jennifer Grey és Clark Gregg válnak

A Dirty Dancing sztárja és férje az alábbi sorokkal jelentették be különválásuk hírét: "19 év után különköltöztünk még januárban, annak tudatában tettük mindezt, hogy tudjuk, mi örökké egy család maradunk, akik szeretik, értékelik egymást, és törődnek a másikkal. Nemrég hoztuk meg a bonyolult döntést, hogy hivatalosan is elválunk, de közel maradunk egymáshoz, és mind a ketten nagyon hálásak vagyunk a lányunkért, akit együtt neveltünk fel" - fogalmazták.

Hozzátették, a posztot együtt írták meg, és ezalatt mind a kettőjüknek potyogtak a könnyeik. Annak okáról, hogy mi vezetett kapcsolatuk végéhez, nem volt szó.

Az 58 éves Gregg és a 60 esztendős Grey 2000 nyarán szerettek egymásba, úgy érezték, egymásnak szánta őket a sors, így nem vártak sokat az esküvővel.

GettyImages-912013362
Fotó: Jesse Grant / Getty Images Hungary

2001 júliusában kötötték össze az életüket Martha’s Vineyard szigetén, ami az Egyesült Államokban népszerű üdülőhelynek számít. Kislányuk, Stella az esküvőjük után öt hónappal később született meg.

Válásuk hírére számos rajongó szomorúságát és támogatását fejezte ki, más erősítő gondolatokkal reagált, egy kommentelő így fogalmazott: "Néha a legnehezebb döntések, amiket igazából senki nem akar meghozni, éppen a legjobbat hozzák el az ember életében. Hatalmas tisztelet jár a bátorságotokért, sok szeretetet küldök nektek, maradjatok erősek!"

Sztárpárok, akikről már elfeledkezhettél

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük