A Dirty Dancing Babyje felismerhetetlen friss fotóján: szőke hajjal pózol a 62 éves Jennifer Grey

Jennifer Grey szőke hajjal pózolt.

profimedia-0534513878

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dirty Dancingből ismert Jennifer Grey friss fotóját kétszer is meg kellett néznünk, ugyanis hirtelen nem ismertük fel rajta a színésznőt.

A 62 éves sztár szőke frizurával fotózkodott, a posztjából nem derült ki, hogy csak egy szerep kedvéért vállalta be az új külsőt, vagy vágyott egy kis frissítő megújulásra.

Jennifer Grey szőke hajjal

Szinte már védjegyévé vált a barna haja, ezért is szokatlan, hogy Jennifer Greyt így láthatjuk. Ha csak egy szerep kedvéért vállalta be ezt a külsőt, nem feltétlenül festette be a haját. Manapság a színészek többsége meg sem változtatja a frizuráját, helyette egy parókát visel végig.

A posztjának szövegéből kiderült, hogy jelenleg Kanadában, Montréalban tartózkodik. A rajongóknak is tetszik a végeredmény:

"Simán elmennék melletted az utcán, mert nem ismernélek fel, de nagyon jól áll ez a haj!" "Úristen, nagyon jól nézel ki!" "Jól áll neked a szőke." "Szexi vagy így" - fogalmazták.

Többen megjegyezték, hogy nagyon hasonlít Gwen Shamblin Larára, aki egy szektát vezetett az Amerikai Egyesült Államokban. Mélyen vallásos hívőit koplalással fogyasztotta le, még egy dokumentumfilmet is készítettek vele kapcsolatban, Az út lefelé az HBO Maxon érhető el.

 A 2021-ben, tragikus repülőgépbalesetben elhunyt nő életét meg is filmesítik, ám az eddigi információk szerint nem Jennifer Grey játssza őt, hanem Sarah Paulson.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Stellából.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük