Jennifer Garner és Ben Affleck idősebbik lánya már 17 éves: Violet már az anyukájánál is magasabb

Jennifer Garnert és a tinédzser Violetet az utcán sétálva kapták lencsevégre.

jennifer-garner-ben-affleck-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor még Ben Affleck Jennifer Garnerrel alkotott egy párt, három gyermeket vállaltak: legidősebb lányuk, Violet 2005 decemberében látta meg a napvilágot, őt követte Seraphina 2009-ben, majd Samuel 2012-ben. 

Legidősebb lányukból bájos, karcsú tinédzser lett, aki már édesanyját is lekörözte a magasság terén. 

Jennifer Garner és Ben Affleck lánya, Violet

Bár a sztárpár már évek óta nincs együtt, gyermekeiket közösen nevelik továbbra is, így a lesifotósok mindkettejük társaságában sűrűn megörökítik Violetet, Seraphinát vagy éppen Samuelt.

jennifer-garner-violet
Fotó: Getty Images

A barna szépséget és édesanyját az utcán sétálva fotózták le, amint vidáman korzóztak. Elnézve a friss fényképet, megállapíthatjuk, hogy a 17 éves Violet már kész nővé érett. 

Karcsú alakját és bájos mosolyát a Hirtelen 30 sztárjától örökölte, akinél már jó pár centivel magasabb. Térd fölé érő, fekete szoknyát és pufi dzsekit viselt, dús, szőkésbarna haja pedig tökéletesen keretezte szép arcát.

A képről csak úgy sugárzik, hogy az anya-lánya páros mennyire jól kijön egymással, szívesen töltenek együtt minőségi időt, amikor csak tehetik.

Nézd meg, milyen szép Heidi Klum lánya, Leni!

A 18 éves szépség modellkarrierje egyre inkább felfelé ível, ennek köszönhetően több fotózáson is részt vesz édesanyjával együtt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük