A színésznővel a szomszédai sem álltak szóba emiatt: a Golden Globe-on imádni való beszédet mondott Jennifer Coolidge
Jennifer Coolidge a 2023-as Golden Globe-on a legjobb női mellékszereplő kategóriában nyert.

jennifer-coolidge-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Coolidge 61 évesen lett Golden Globe-díjas színésznő, A Fehér Lótusz második évadában nyújtott alakításáért díjazta magyar idő szerint ma hajnalban a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetsége.

A 80. alkalommal megrendezett díjátadón megható beszédet mondott, miközben humorérzékéről is tanúbizonyságot tett.

Jennifer Coolidge a 2023-as Golden Globe-gálán

A Vulture magazin közölte a beszédének egész kivonatát. Először azzal viccelődött, hogy inkább a földre teszi a díját, mert nem szokott edzeni, így nem tudja túl sokáig tartani azt a kezében. Bevallotta, egész karrierje során nagyjából öt ember volt az, aki folyamatosan ellátta munkákkal. Amikor elkezdett színészkedni, nem voltak meg a megfelelő kapcsolatai, nem ismert senkit sem Hollywoodban, így annak a pár embernek köszönheti, hogy nem adta fel a színészetet. Elpoénkodott azzal is, hogy hány Amerikai pite-filmben volt benne, és ha még csinálnának neki folytatást, biztosan újra ő lenne Stifler mamája.

GettyImages-1455633279
Fotó: Rich Polk/NBC / Getty Images Hungary

- Fiatalabb koromban olyan nagy álmaim és elvárásaim voltak, de ezek végül megsemmisültek. Azt hittem, hogy én leszek Monaco királynéja, annak ellenére, hogy valaki más már betöltötte ezt a szerepet. Óriási ötleteim voltak, de aztán végül megöregszel, és sz*r se történik veled. Mike White, te viszont reményt adtál nekem, egy új kezdetet kaptam tőled. Még ha már ez is a vége, mert megölted a karakterem, de több milliószorosan megváltoztattad az életem. A szomszédaim most már beszélnek velem. Egy partira sem hívtak meg, most viszont mindenkitől kapom az invitálásokat - vallotta be, utalva rá, hogy mivel régen nem volt egy befutott színésznő, így még a szomszédai sem keresték a társaságát.

A végén elmondta, hogy a Fehér Lótusz alkotója, Mike White milyen fantasztikus ember, és a halála napjáig szeretni fogja őt.

A 2023-as Golden Globe-gálán ilyen ruhákban mutatkoztak a női sztárok

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a sztárok az idei Golden Globe-gálán.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük