Jennifer Aniston irtó szexi legújabb címlapján - Deréktól lefelé nincs rajta ruha
A Variety címlapján pózolt Jennifer Aniston egy szál semmiben.

jennifer-aniston-variery-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston is bekerült a Variety magazin Power of Women kiadványának címlapjára. A lap csupa erős nőt helyezett a címlapra, akik inspirálják az egész világot: Brie Larson, Mariah Carey, Awkwafina, Chaka Khan és Dana Walden erősítik a csapatot Jennifer Aniston mellett.

Ilyen dögös fotó készült róla

Az összes híresség monokróm színekben tűnik fel a magazinban, Jennifer Aniston egy szál hófehér pulóverben pózol a címlapon, semmi mást nem visel. Természetesen azért lehúzza egészen a combjáig, nehogy olyasmit is megmutasson a lapban, amit nem tervezett. Egy fehér kalappal tette még vagányabbá a megjelenését, amit oldalra biccentve visel, egészen kacéran.

A rajongók nem győzték dicsérni a fotót - ilyen hozzászólások születtek alatta: "Ikonikus! Múzeumba illő ez a fotó, hihetetlenül vagány", "Mindig olyan gyönyörű vagy! Egy szimpla pulcsit viselsz, mégis annyira sikkes ez a szerelés", "Igazi királynő vagy, fantasztikusan nézel ki" - írták a lelkes kommentelők a képe alá.

A sztár a jótékonysági munkája miatt került be a többi nagy név közé, ugyanis a színésznő a St. Jude Kísérleti Gyermekkórházban tevékenykedik titokban már hosszú évek óta, a Jóbarátokbeli édesanyja, Marlo Thomas oldalán.

- Ezek a gyerekek kész kis csodák, igazi hősök. Olyan problémákkal küzdenek meg, amivel egy gyereknek sem szabadna. Minden tőlem telhetőt megpróbálok megtenni értük. Sokszor szívszorító így látni őket, az egyik kislány például "enyémkéknek" nevezte a daganatait, mert senki ki sem mondta előtte a rák szót.

Ők tényleg igazi kis szuperhősök. Nagyon nehéz belelátni a napjaikba - amikor csoda történik, az fantasztikus érzés, de sajnos sokszor nem lesz happy end a történet vége. Sok családdal kapcsolatban maradtam, és minden évben kapok születésnapi kártyát a kórháztól a kis betegek arcával. Az édes kis angyalkák mindig alá is írják nekem - mesélte a lapban.

Toplesz fotót is bevállalt

A színésznő ötven fölött egyre bevállalósabb - nézd meg a félmeztelen fotóját, ami májusban készült róla!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük