Jennifer Aniston félmeztelenül pózolt - 50 évesen ezt is bevállalta
Jennifer Aniston a Harper's Bazaar fotósának dobta le a felsőjét.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston februárban ünnepelte ötvenedik születésnapját, ennek ellenére sokan el sem hinnék, hogy már ennyi idős, annyira remek formában tartja magát. Nem is véletlen, hogy a színésznőt a Harper's Bazaar is felkérte, hogy egy szexi fotózáson részt vegyen.

Jennifer Aniston még most is bombanő

A Jóbarátok Rachel Karen Greenje a magazin fotósa kedvéért egy apró bőrnadrágban, felső nélkül pózolt. A magazin a hivatalos Instagram-oldalára is kitette a felvételt, mely óriási népszerűségnek örvendett a rajongók körében. Többen is a fotó alá kommentelték, hogy Jennifer Aniston még mindig gyönyörű és varázslatos nő: "ki tudná gyűlölni Rachelt? Akárhány éves is volt, mindig szép volt, csak azt kívánom, hogy én is ilyen méltóságteljesen öregedjek" - írta valaki.

A magazin nemcsak fotósorozatot, hanem interjút is készített vele, melyben elmondta, minek köszönheti, hogy ennyire jó formában van.

- Hetente négy vagy öt alkalommal edzek. Az utolsó két évben, hetente három vagy négy alkalommal az én szeretett boxedzőm, Leyon edz. Ő nagyon megszerettette velem a sportolást. Mentálisan és fizikálisan is jót tesz - magyarázta.

Az interjú során szóba jött az is, hogy nem volt-e zavarban, amikor felső nélkül fotózták, de a sztárnak erre a kérdésre nem volt a válasza, teljesen természetesen érezte magát.

- Szerintem az emberi test gyönyörű, fontosnak érzem, hogy ünnepeljük inkább a testünket, és kényelmesen kell magunkat érezni benne, függetlenül attól, hány évesek vagyunk. Nem szabadna miatta szégyenkezni, vagy kényelmetlenül érezni magunkat - tette hozzá.

Jennifer Aniston így nézett ki, mielőtt befutott volna

Kíváncsi vagy, hogy festett Jennifer Aniston akkor, amikor még nem volt világhírű sztár? Még a Jóbarátok előtti időkből valók a cikkünkben látható felvételek.

Ezt is szeretjük