Az 50 éves Jennifer Aniston smink nélküli fotója - Így fest, ha nincs rajta több réteg festék
Teljesen natúr képet posztolt Jennifer Aniston, ötvenévesen is büszkén vállalja arcát.

jennif
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aninston októberben felrobbantotta az Instagramot azzal, hogy csatlakozott a közösségi platformhoz. Rekordmennyiségű követőre tett szert, és azóta is előszeretettel posztol. Nem is olyan régen egy igazi csemegét osztott meg rajongóival, ugyanis a színésznő smink nélküli szelfit lőtt magáról.

Legújabb sorozatának forgatásán készült a kép, ahol újra együtt játszik Reese Whiterspoonnal, aki a Jóbarátokban a húgát játszotta.  Az ötvenéves sztár még festék nélkül is hibátlan, már-már úgy látszik, nem fog rajta az idő. Bár nem rest kipróbálni az új, divatos és borsos árú kezeléseket, azt állítja, otthoni praktikákkal is él, hogy fiatalosan tartsa magát. Szerinte a tökéletes bőr titka a rengeteg folyadékbevitel, a helyes táplálkozás és persze az edzés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mugshot. (New episode of @themorningshow out TODAY 👏🏼)

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Azt mondja, már nem sanyargatja magát őrült diétákkal. Inkább a kiegyensúlyozottságban és a jó minőségű ételek bevitelében rejlik sikere titka. Rengeteg organikus gyümölcsöt és zöldséget eszik, megpróbálja leredukálni a cukorbevitelt, de persze olykor megenged magának egy kis bűnbeesést is. Saját bevallása szerint hibátlan arcbőrét a genetikának is köszönheti, apja görög származású, a nyolcvanas éveiben jár, és szinte egy ránc sem látható rajta.

jenniferan
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Fontos, hogy érzelmileg és fizikailag is szeressük magunkat és adottságainkat. Nagyon fontos, hogy értékeljük a testünket, hiszen ez az egyetlen, amit kaptunk. Meg kell fontolnunk mit, viszünk be a szervezetünkbe, hogyan óvjuk a bőrünket. Például mindig aludjuk ki magunkat, és ne feledkezzünk meg a hidratáltságról sem. Ez az, ami megadja azt az extra ragyogást - osztotta meg véleményét a szépségápolásról a Jóbarátok egykori sztárja.

Jennifer Anistonról ultradögös fotók készültek

Jennifer Aniston olyan remek formában tartja magát, hogy sokan nem is hinnék, hogy már túllépte az ötvenet. Nem túlzás azt állítani, hogy a Jóbarátok óta férfiak milliói epekednek a gyönyörű, szőke színésznő iránt.

Ezt is szeretjük