Jennifer Aniston ultradögös fotókon - 51. szülinapjára vállalta be a képeket
Jennifer Aniston új képeit imádják a rajongói.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston február 11-én ünnepelte meg 51. születésnapját, közvetlenül előtte pedig részt vett egy nagyon dögös fotózáson.

Az Interview Magazine kérte fel a képsorozatra, a fotókat pedig pont a szülinapján posztolta a lap hivatalos Instagram-oldalára, ezzel pedig óriási meglepetést okoztak a színésznőnek, aki nem tudta, hogy pont ezen a napon jelennek meg a felvételek.

Jennifer Aniston ezt a merész fotózást is bevállalta

Már a címlap is egy erős képpel indít. Jennifer Aniston egy szál alsóneműben és egy bőrkabátban látható. A térdig érő bőrcsizmája már csak hab a tortán. Ilyen formában nem minden ötven feletti híresség merne pózolni.

A fotózás alatt számos nagy márka kreációit viselte, Versace, Celine és Givenchy ruhákban pózolt. A rajongók odáig voltak a képekért, amik nemcsak a magazin, hanem Aniston privát Instagramjára is felkerültek.

Számos híresség írt valamit a fotókhoz, a sztár nagy barátnője, Courteney Cox így fogalmazott: "te most viccelsz velem?" Drew Barrymore így kedveskedett neki: "Te szent ég, kívülről és belülről is gyönyörű vagy". Mariah Carey szerint is eszméletlenül fest, de még dicsérte Reese Witherspoon, Lisa Kudrow, Lily Collins, Hailey Bieber és Gwen Stefani is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Aniston, ahogy fogalmazott, büszke erre a címlapfotózásra, de ez érthető is, hiszen 51 évesen is eszméletlenül jól fest. Az interjúban, amit Sandra Bullockkal együtt adott, elmondta, hogy napjainkban könnyebben tudnak a vele egyidős színésznők érvényesülni a filmiparban, aminek nagyon örül. Sajnos régen ez egyáltalán nem így működött.

- Az előző generációkban olyan sok színésznőt kispadra ültettek, miután betöltötték a negyvenet, és azzal, hogy mi továbbra is dolgozhatunk, és megélhetjük életünk egyik legkreatívabb korszakát, teljesen átírjuk azt a narratívát, amivel a társadalom megbélyegezte a nőket. Sosem felejtem el, amikor a harmincas éveimben voltam, olyan üzeneteket kaptam, hogy ne játsszak édesanyát, vagy ha mégis, akkor maximum egy hároméves gyerekét.

Jennifer Aniston és Brad Pitt régi álomotthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt az egykori házaspár közös otthona.

Ezt is szeretjük