Pincérnőként kereste a kenyerét: az egyik legnépszerűbb színésznő lett belőle
Olyan ismert embereket mutatunk, akik a hírnév előtt civil munkából éltek.

jennifer aniston cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan híresség van, akik nem egyik napról a másikra lettek elismertek, több évnyi kemény munkájuk van abban, amit elértek. Még ha volt is egy kitűzött álmuk, hogy egy szép nap ismert előadók vagy színészek lesznek, akkor is muszáj volt valami pluszmunkából eltartani magukat.

Sztárok civil munkái a hírnév előtt

Jennifer Aniston először 1987-ben, a Mac, a földönkívüli barát című alkotásban tűnt fel egy rövid időre statisztaként. Nagy álma volt, hogy színésznő legyen, de mivel a '80-as évek végén nem sokan ismerték a nevét, így nehezebben jutott hozzá szerepekhez, voltak kisebb-nagyobb munkái, de az igazi, átütő sikert az 1994-ben indult Jóbarátok hozta meg a számára, amelyben Rachel Karen Greent alakította.

Érdekesség, hogy a sorozat elején karaktere a Central Perk kávézóban dolgozott felszolgálóként, ez a szerep nem állt oly messze a színésznőtől, ugyanis ő is pincérnőként dolgozott, hogy eltartsa magát, erről az InStyle-nak mesélt.

- A Jóbarátok kezdetekor már annyira sok mindenen átmentem. Elköltöztem otthonról, hat bukott sorozatban is szerepeltem. New Yorkban évekig dolgoztam pincérnőként, mielőtt bármi szerencse ért volna - magyarázta, majd hozzátette, még telemarketingesként is kipróbálta magát, de az a karrierje nem tartott sokáig.

- Egy eladásom sem jött létre, borzasztó voltam benne. Ráadásul azt sem értettem, miért kell zaklatnunk az embereket vacsoraidőben - viccelődött.

Képes összeállításunkban megnézheted, mivel keresték a legnagyobb sztárok a kenyerüket, mielőtt világhírnévre tettek szert.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük