Jennifer Anistont túl csúnyának tartotta az anyja - Állandóan leszólta a külsejét
A színésznőt folyton kritizálta az édesanyja.

jennifer-aniston-csunya-anyja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston az új filmjében egy texasi édesanyát alakít, aki egykor szépségkirálynő volt, ma pedig ő szervezi a versenyeket a csinos pofijú kislányoknak. A baj csak az, hogy a történet szerint a lánya minden, csak nem szépségkirálynő-alapanyag: a Dumplinnak becézett Willowdean alacsony, kövér, és elvből gyűlöli a versenyeket.

Édesanyja sohasem volt megelégedve vele

Mint kiderült, a sztár nagyon közel érzi magához a forgatókönyvet, ugyanis a The Sunday Telegraph-nak elárulta, hogy néhai édesanyja, Nancy Dow - aki 2016-ban hunyt el - eléggé hasonlított az általa játszott karakterhez, a beszólásainak pedig folyton ő volt a céltáblája:

- Édesanyám modell volt, és a külsőségek voltak a legfontosabbak számára. Hogy ő hogy néz ki, én hogy nézek ki, hogy néz ki a lakásunk. Sajnos én nem az a modellkülsejű gyerek voltam, akit szeretett volna, és ezt mindig éreztette velem. Ez nemcsak a kapcsolatunkra, hanem az egész életemre kihatott. A kislányok csak egy anyukát akarnak, aki szereti és elfogadja őket, úgy, ahogy vannak - nyilatkozta a lapnak.

jennifer-aniston-csunya-anyja-nagy

A színésznő korábban már említette, hogy gyerekként nem volt olyan csinos, mint manapság - a film premierjén ezt mondta a szépségversenyekről:

- Ez az egész nevetséges. Örülök, hogy anyukám nem küldött gyerekként ilyen versenyekre, bár őszintén szólva nem is tudott volna. Tudod, hogy néztem ki gyerekként?! Na, mindegy, szerencsére változnak az idők. Erről szól a film is. A szépség nem egzakt dolog, és nem szabad, hogy a társadalom határozza meg, hogy mi a szép, és mi nem - nyilatkozta akkor.

Ezt is szeretjük