"Közelebb állnak egymáshoz, mint valaha" - Jennifer Aniston és Brad Pitt viszonyáról nyilatkozott egy bennfentes
Jennifer Aniston így támogatja Brad Pittet a válási procedúrájában.

jennifer-aniston-brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston és Brad Pitt hét évig alkottak egy párt, ebből öt évet házasokként töltöttek el. A rajongók hatalmasat csalódtak, amikor 2005-ben kiderült, hogy válnak, ezután Pitt Angelina Jolie mellett találta meg a boldogságot, ám vele 2016-ban jelentette be, hogy véget ért a házasságuk.

Pitt és Aniston csúnyán váltak el, hiszen rengeteg pletykalap megírta, hogy a szívtipró megcsalta a Jóbarátok sztárját Jolie-val. Bár a félrelépést tagadták, de az egyértelmű, hogy már a 2004-es Mr. és Mrs. Smith forgatásán kialakult köztük valami, hiszen Jolie abban az évben a Vogue-nak mesélte el, mennyire összekovácsolódtak Pitt-tel a közös munkájuk alatt.

Ilyen most Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolata

Bár Brad Pitt és Angelina Jolie hivatalosan már egyedülállóknak vallhatják magukat, a válási procedúrájuk még javában zajlik, mivel a hivatalos dokumentumok nagy része titkosított, így nem derült ki, hogy a gyerekek vagy a közös vagyon elosztása miatt nem tudnak megegyezkedni. Ám a színésznő legújabb húzásával lelassította a válási folyamatot, mivel a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságnál benyújtott egy kérvényt, hogy az egyik bírót zárják ki az ügyükből, mivel a férfi üzleti kapcsolatban áll Pitt ügyvédeivel.

GettyImages-855787
Fotó: Brenda Chase / Getty Images Hungary

Bár a színész és Jolie kapcsolata sokat javult, már a gyerekekkel is több időt tölthet, azonban ezt az időszakot mégis stresszként éli meg érthető módon. Ironikus módon nem más, mint volt neje, Jennifer Aniston tartja benne a lelket, aki még tippeket is adott arra, hogyan vezesse le a válással járó feszültséget, árulta el a Closernek egy közeli ismerősük.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Közelebb állnak egymáshoz, mint valaha. Jen a pilatesre, a jógára és a meditálásra esküszik, ha a stresszt és az idegességet szeretné elmulasztani - magyarázta a lapnak.

GettyImages-1200626173
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

- Az a kedvesség és szeretet, amit Jen mutatott felé, tovább erősítette Pittben azt az érzést, hogy mennyire szereti és tiszteli őt.

A bennfentes szerint csak szoros barátság van köztük, semmi több, így azoknak a rajongóknak, akik abban reménykedtek, hogy újra egy párt alkotnak, sajnos csalódniuk kell. A sztárpár akkor vette fel egymással újra a kapcsolatot, amikor 2016-ban Aniston elvesztette édesanyját, Pitt nem habozott, azonnal felkereste volt szerelmét, hogy lelkileg segítse őt a gyász folyamatában.

Annyira jóban vannak egymással, hogy a közös munka lehetőségére sem mondtak nemetDane Cook színész és komikus Feelin' A-Live című élő, virtuális felolvasóestjéhez csatlakoztak.

Itt lakott régen az egykori sztárpár

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Aniston és Brad Pitt egykori álomotthonát.

Ezt is szeretjük