Az 53 éves Jennifer Anistont pucéran, a zuhany alatt fotózták: a képet az Instagramon is megosztotta
Jennifer Anistont a zuhany alatt örökítették meg.

jen-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Anistont olyan helyzetben örökítették meg, ahogyan még nem láthattuk őt. A felvételt az Instagramjára is feltöltötte, a képpel 24 óra leforgása alatt több mint 420 ezer lájkot zsebelt be.

A színésznő zuhanyzós képével nagy bejelentést tett.

Jennifer Aniston a zuhany alatt

A színésznő teljesen pucéran állt a zuhany alá, miközben a haját mosta, a fotós nem ízléstelen, hanem művészi módon örökítette meg a sztárt.

"Valami érkezik. 9.8.22" - írta a felvételhez, a kép a hajápolási termékeit forgalmazó LolaVie márka oldalán is megjelent. Egy sampont és kondicionálót dob piacra.

Nem Aniston az egyetlen híresség, aki úgy döntött, részese lesz a szépségápolási piacnak. Rihanna, Lady Gaga, Selena Gomez, Ariana Grande, Kim Kardashian vagy éppen Kylie Jenner smink- és arcápolási termékeket forgalmaz, Jessica Alba pedig a kozmetikai termékek mellett kisbabák érzékeny bőréhez való kencéket és pelenkákat is árul. Aniston a tavalyi évben indította el vállalkozását.

Jennifer Aniston legszebb ruhái

Mutatjuk, milyen estélyi ruhákban tündökölt Jennifer Aniston az utóbbi néhány évben.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük