Szorul a hurok a szexbotrányba keveredett András herceg körül: videófelvételek is készülhettek róla

Ghislaine Maxwell birtokában állítólag számtalan leleplező videó van Jeffrey Epsteinről, mindez András herceget is érintheti.

andras-herceg-orgia-jeffrey-epstein-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ghislaine Maxwellt csütörtökön letartóztatta az FBI, ugyanis a gyanú szerint ő is kivette a részét Jeffrey Epstein pedofilhálózatának működtetésében. A nő kerítőként működött közre, fiatal lányokat vett rá arra, hogy masszőrnek álljanak, azon belül erotikus szolgáltatásokat nyújtsanak férfiaknak. A szexrabszolgának tartott lányok között voltak kiskorúak is, a legfiatalabb csupán 12 esztendős volt. Ebbe a komoly botrányba számos befolyásos politikus, üzletember és előkelőség is belekeveredett, köztük van András yorki herceg is.

A Maxwellhez közel álló forrás a The Daily Mail napilapnak elmondta, hogy az 58 éves asszony tulajdonában számos kompromittáló videófelvétel megtalálható, ezeket pedig véleménye szerint meg is mutatja annak érdekében, hogy kiszabaduljon a börtönből vagy legalább enyhébb büntetést szabjanak ki rá.

András herceg is szerepelhet az egyik szexvideón

Amikor Jeffrey Epstein 2019-ben előzetes letartóztatásba került, a házkutatást végző rendőrök több ezer kompromittáló felvételt találtak Manhattanben található lakásán. Ghislaine Maxwell tulajdonában is rengeteg olyan videó van, amelyek számos befolyásos embert kellemetlen szituációba hozhatnak.

- Ghislaine mindig is ravasz volt. (...) Hiszem, hogy a titkos szexvideókat fel fogja használni a tárgyalásokon annak érdekében, hogy kiszabaduljon a börtönből. Mindenről van másolata, amit Epstein megtett. Ezek a felvételek okozhatnak pár csavart az ügyben. Ha Ghislaine is lebukik, akkor másokat is vinni fog magával - magyarázta a lapnak a bennfentes, majd így folytatta:

- Epstein nem csak saját magát szerette videóra venni a kiskorú lányokkal. Azt akarta, hogy a markában tartsa azokat a gazdag és befolyásos férfiakat, akik kihasználták a beteges "ajándékát". Fogadni mernék rá, ha ezek a felvételek tényleg kiszivárognak, akkor ezek a gazdag emberek retteghetnek majd az olasz cipőikben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hozzátette, Maxwell mindent megtesz annak érdekében, hogy mentse az irháját. Szerinte a nő pontosan tisztában van minden apró részlettel, még eltemetett testeket is említett, és ha ez tényleg így van, akkor még súlyosabbra fordulhat ez az egész ügy.

András hercegről még novemberben számtalan kompromittáló fotó megjelent, ezeken csinos és nála jóval fiatalabb nőkkel bulizott, és került intimebb viszonyba. A felvételek 2007-ben készültek állítólag a francia Riviérán. Virginia Roberts, az egyik áldozat pedig azt állította róla, hogy többször is lefeküdtek egymással Epstein birtokán. A nő vádjait tagadta egy kínos interjúban, amit a BBC-nek adott, de végül vissza kellett lépnie a közéleti tevékenységeitől.

Donald és Melania Trump, Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell.
Donald és Melania Trump, Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell.
Fotó: Davidoff Studios Photography / Getty Images Hungary

Nem András herceg az egyetlen befolyásos ember, akinek a nevét Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell nevével említik, köztük van Donald Trump és Bill Clinton is.

Női sztárok, akiknek sikerült egy bántalmazó kapcsolatból kilépniük

Sajnos a világsztárok körében is előfordul, hogy egy bántalmazó kapcsolat részesei lesznek. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy sikerült a női hírességeknek véget vetniük a mérgező viszonyaiknak.

Ezt is szeretjük