Agyvérzést kapott Jeff Conaway, a Grease egykori szívtiprója
A drogproblémákkal küzdő Jeff Conaway otthonában leesett a lépcsőről, ezért került kórházba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 18-án súlyos balesetet szenvedett otthonában Jeff Conaway, ezért a mentők azonnal kórházba szállították, ahol megműtötték. Az 59 éves amerikai színész leesett a lépcsőről, aminek következtében eltörött a csípőcsontja és az egyik karja, megsérült a nyaka, valamint agyvérzést kapott.

A baleset pontos körülményei nem ismeretesek, de nagyon valószínűnek tűnik, hogy a Pomádé egykori sztárja - aki a sármos Kenickie-t, a John Travolta által játszott Danny Zuko legjobb barátját alakította - nem volt józan. Conawayről ugyanis köztudott, hogy évek óta súlyos drog-, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel küzd, ami tulajdonképpen teljesen derékba törte ígéretesen induló karrierjét.

Teljesen tönkretette magát

A nyolcvanas években kezdődött a sztár mélyrepülése, az évtized második felében pedig elvonóra is ment, és őszintén beszélt problémáiról. A kilencvenes évek viszonylagos nyugalma után azonban az ezredfordulót követő években Jeff Conaway újra elindult lefelé a lejtőn.

Kiújult drogfüggősége miatt 2008-ban ő is részt vett a Celebrity Rehab with Dr. Drew című valóságshow-ban, ahol széthullott magaviseletével sikerült sok nézőt a tévék képernyője elé ültetnie. Az egész azzal a jelenettel kezdődött, hogy négy hátműtétje miatt tolószékben érkezett meg a Pasadena Recovery Centerbe, de előző éjszaka azért durván bekokainozott és beviszkizett.

Alig tudott értelmesen beszélni

A terápiás beszélgetések során Conaway bevallotta, hogy nemcsak a kokainnak, de a piának és a fájdalomcsillapítóknak is rabja, a műsor alatt pedig többször azzal dobálózott, hogy elhagyja az intézményt. Az esetek többségében azonban annyira rossz állapotban volt, hogy alig lehetett érteni, amit mondott.

2008 márciusában került sor az egyik legkellemetlenebb incidensre, amikor egy Marilyn Manson-koncert során kinevette őt tolószéke miatt Noel és Liam Gallagher.

Jeff Conaway erre egy kést rántott elő, és megfenyegette őket, az esetet pedig Russel Brand rádiós műsorában elevenítette fel.
Ezt is szeretjük