Jeff Bezos 52 éves párja csillogó estélyiben ment a premierre: a világ egyik leggazdagabb embere rajong Laurenért
Jeff Bezos és Lauren Sanchez A Gyűrűk Ura sorozat premierjén vettek részt.

GettyImages-1419409868
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 30-án tartották meg a A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című websorozat premierjét, a Londonban megrendezett eseményre Jeff Bezos, az Amazon.com oldal alapítója is meghívást kapott.

A világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere nem egyedül érkezett, barátnője, Lauren Sanchez is vörös szőnyegre lépett vele.

Jeff Bezos és Lauren Sanchez A Gyűrűk Ura premierjén

Az 58 esztendős Bezos egy egyszerű, de mégis elegáns öltönyben fotózkodott, míg párja egy csillogó, testhezálló estélyiben keltett mellette feltűnést.

GettyImages-1419437037
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A piros színű kreáció Instagram-követői tetszését is elnyerte: "Csodálatos!" "Lélegzetelállító voltál!" "Gyönyörű ez a ruha" - írták a rajongók.

Bezosék nemcsak a londoni, hanem a Los Angeles-i premieren is ott voltak, akkor Lauren hófehérbe öltözött.

Nem véletlen, hogy ők is tiszteletüket tették mindkét bemutatón, ugyanis A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi az Amazon Prime-on elérhető szeptember 2-a óta. A sorozat története az eredeti A Gyűrűk Ura-filmek előtt játszódik. 

Amal Clooney legszebb estélyi ruhái

Amal Clooney-ról a divatmagazinok is szívesen írnak, hiszen nagyon kifinomult a stílusérzéke, ha ruhaválasztásról van szó, sosem nyúl mellé. Ruháival is nők millióira van inspiráló hatással. Képes összeállításunkban megnézheted a legszebb estélyi ruháit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük