Jeff Bezos 52 éves párja csillogó estélyiben ment a premierre: a világ egyik leggazdagabb embere rajong Laurenért

Jeff Bezos és Lauren Sanchez A Gyűrűk Ura sorozat premierjén vettek részt.

GettyImages-1419409868

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus 30-án tartották meg a A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című websorozat premierjét, a Londonban megrendezett eseményre Jeff Bezos, az Amazon.com oldal alapítója is meghívást kapott.

A világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere nem egyedül érkezett, barátnője, Lauren Sanchez is vörös szőnyegre lépett vele.

Jeff Bezos és Lauren Sanchez A Gyűrűk Ura premierjén

Az 58 esztendős Bezos egy egyszerű, de mégis elegáns öltönyben fotózkodott, míg párja egy csillogó, testhezálló estélyiben keltett mellette feltűnést.

GettyImages-1419437037
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

A piros színű kreáció Instagram-követői tetszését is elnyerte: "Csodálatos!" "Lélegzetelállító voltál!" "Gyönyörű ez a ruha" - írták a rajongók.

Bezosék nemcsak a londoni, hanem a Los Angeles-i premieren is ott voltak, akkor Lauren hófehérbe öltözött.

Nem véletlen, hogy ők is tiszteletüket tették mindkét bemutatón, ugyanis A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi az Amazon Prime-on elérhető szeptember 2-a óta. A sorozat története az eredeti A Gyűrűk Ura-filmek előtt játszódik. 

Amal Clooney legszebb estélyi ruhái

Amal Clooney-ról a divatmagazinok is szívesen írnak, hiszen nagyon kifinomult a stílusérzéke, ha ruhaválasztásról van szó, sosem nyúl mellé. Ruháival is nők millióira van inspiráló hatással. Képes összeállításunkban megnézheted a legszebb estélyi ruháit.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük