Jean-Claude Van Damme 30 éves lánya melltartó nélkül fotózkodott: szexi képek készültek Biancáról
Jean-Claude Van Damme lánya dögös fotókat osztott meg a közösségi oldalán.

van-damme-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Claude Van Damme három gyermek édesapja, fiai, Kristopher és Nicholas mellett született egy lánya is, Bianca 1990. október 17-én látta meg a napvilágot. A lányból felnőtt korára egzotikus szépség lett.

Jean-Claude Van Damme lánya, Bianca

Bianca 2008-ban lépett apja nyomdokaiba, A törvény erejével című filmben szerepelt akkor, 2019-ben a The Murder of Nicole Brown Simpson című filmben kapott szerepet, illetve 2020-ban egy videóklipben is szerepelt, ugyanebben az évben AaRON: Ultrarêve címmel rövidfilmet is rendezett, melynek az apja a főszereplője. Egyelőre nagyobb költségvetésű és világszerte is elismert alkotásokban még nem láthattuk.

Közösségi oldalán tartja a kapcsolatot az ismerőseivel és a rajongókkal, gyakran oszt meg Instagram-sztoriban olyan felvételeket, amelyeken bemutatja, hogyan edz. Nem csoda, hogy a sport szerelmese, hiszen apja is sokat gyúr, emellett édesanyja, Gladys Portugues testépítő. Szívesen vállal el olyan fotózásokat, amelyek során kicsit szexisebb oldalát kell megmutatnia, legutóbb egy félmeztelen fotózáson vett részt, aminek a végeredményét is megosztotta. Képes összeállításunkban megnézheted Jean-Claude Van Damme gyönyörű és dögös lányát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük