Jean-Claude Van Damme lánya vérbeli bombázó - Fotókon a 30 éves Bianca
Bianca Van Damme édesapja nyomdokaiba lépve meg akarja hódítani az álomgyárat.

jean-claude-van-damme
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Claude Van Damme a ’80-as és ’90-es évek ünnepelt akciósztárja volt. Olyan utánozhatatlan mozifilmek köthetők nevéhez, mint a Véres játék, a Dupla dinamit vagy a Hiába futsz. Az 59 éves sztár, bár még mindig készít filmeket, lassacskán átadja a stafétabotot gyönyörű lányának.

Jean-Claude Van Damme lánya igazi bombázó

Bianca Van Damme a sztár harmadik házasságából született. A 30 éves szépség vérbeli bombázó, de igazi kemény csaj is, úgy bunyózik a filmvásznon, mint egy profi. Az elmúlt évtizedben édesapja oldalán láthattad felbukkanni a vásznon, de ő nem csak színészi babérokra szeretne törni, a kamera másik oldalán is otthonosan mozog, hiszen tevékenykedett már producerként és forgatókönyvíróként is.

Édesanyja, Gladys Portugues is sportoló volt, így szinte családi örökségként vitte tovább a mozgás szeretetét. Gyermekkora óta kick-boxol, karatézik és balettozik, de legnagyobb szenvedélyével, a gyorskorcsolyázással még az olimpián is indult volna, ha nem sérül le a verseny előtt. 

Legutoljára Mena Suvarival forgatott egy thrillert The Murder of Nicole Brown Simpson címen.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest a harcművészetek koronázatlan királya, Jean-Claude Van Damme csodaszép lánya.

Ezt is szeretjük