Jason Statham és gyönyörű modell menyasszonya - A sztárpár 9 éve bolondul egymásért
Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley már két éve jegyben járnak, de az esküvő még várat magára.

Jason-Statham
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Stathamet leginkább akciófilmes antihősszerepeiről ismerjük. A macsós kisugárzása érző szívet takar. Csaknem tíz éve szerelmes gyönyörű modell kedvesébe. Rosie Huntington-Whiteley-val 2010-ben találkoztak, és bár nagyon féltik magánéletüket, akárhányszor nyilvánosan mutatkoznak, mindig sugárzik róluk, mennyire boldogok. Két évvel ezelőtt született meg első közös gyermekük, aki a Jack Oscar nevet kapta.

Az angol színész és kedvese már három éve jegyesek, de még nem álltak oltár elé. Nem akarják elsietni a dolgot. A gyönyörű szőkeség egy interjúban elmondta, miért várnak még a friggyel.

- Eljön majd az ideje. Eddig csak a munkára koncentráltunk, aztán teherbe estem Jackkel. Természetesen folyamatosan téma nálunk az esküvő. És nagyon várjuk is a nagy napot, de nem ez a legfontosabb számunkra. Nagyon boldogok vagyunk, csak ez számít. Sokszor megfordul a fejemben, mennyire jó lenne, ha várnánk addig, amíg a fiunk kicsit idősebb lesz, hogy jobban kivehesse majd a részét az eseményből - mesélte Rosie Huntington-Whiteley

Fotókon megnézheted Jason Statham lélegzetelállítóan szép menyasszonyát.

Ezt is szeretjük