Jason Statham almát majszoló kisfiánál nincs ma édesebb: a 3 éves Jack már ilyen nagy
Jason Statham párja osztotta meg a cuki felvételt.

jason-statham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham 2017 júniusában nézett apai örömök elé, párja, Rosie Huntington-Whiteley egy kisfiúval ajándékozta meg az akciósztárt.

A pici a Jack Oscar nevet kapta, de szülei az első keresztnevén szólítják őt. A három és fél éves csemetéről csak ritkán osztanak meg fotót, ám édesanyja a múlt héten kivételt tett.

Jason Statham fiáról ilyen aranyos fotót töltöttek fel

Az alábbi felvételen Jack éppen almát evett, a sapka viszont eltakarta a teljes arcát, valószínűleg nem véletlenül így fotózta le a modell, ugyanis Stathammel azt az egyességet kötötték, hogy nem mutatják meg a gyerekük arcát a közösségi médiában.

Egyre több híresség dönt úgy, hogy a gyerekeiről inkább nem posztol, vagy ha így is tesz, maximum olyan szögből fotózza le őket, hogy az arcuk ne látszódjon. Nem holmi sztárallűrből, hanem a kicsik személyes védelme érdekében járnak el így, hiszen egy közszereplő gyereke sokkal több veszélynek van kitéve.

A 33 éves modell utoljára a kis Jackről novemberben posztolt, akkor épp egy bottal játszott.

- Amik az internetre kerülnek, azok örökre ott maradnak. Jack, amikor felnő, lehet, kitalálja, hogy orvos, ügyvéd vagy építész akar lenni, és talán nem akarja, hogy tele legyen az ő fotóival a net. Nem akarjuk nyilvánosságra hozni a legprivátabb közös pillanatainkat - nyilatkozta korábban a modell.

Tavaly tavasszal több rajongói kérdésre válaszolt Instagram-oldalán, írta meg a People, akkor elmondta, hogy a kisfia úgy fest, mint ő gyerekkorában, azonban Statham szemszínét örökölte. Elárulta azt is, hogy Jacknek nagyon cuki brit akcentusa van, és ugyanolyan hangoskodó, mint az akciósztár.

Paul Walker és lánya így szerették egymást

Képes összeállításunkban megnézheted Paul Walker és lánya, Meadow közös fotóit.

Ezt is szeretjük