Jason Momoa és felesége 16 év után különválnak egymástól: így jelentették be a szomorú hírt
Jason Momoa és Lisa Bonet 2005-ben szerettek egymásba, de most a különválás mellett döntöttek.

momoa-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nők milliói irigykedtek Lisa Bonet-ra, aki még a tévéképernyőn keresztül csavarta el Jason Momoa fejét, persze akkor az Aquaman és a Trónok harca sztárja csupán nyolcéves volt, de sikerült bevonzania a színésznőt. 2005-ben, amikor Momoa 26 éves volt, találkozott gyerekkori bálványával, akivel végül randizni kezdtek.

12 év járás és két gyermekük megszületése után házasodtak csak össze, ám sajnos a kapcsolatuk a végéhez érkezett. A szomorú hírt az akciósztár jelentette be Instagram-oldalán.

Jason Momoa és Lisa Bonet bejelentették különválásukat

Mindketten spirituális beállítottságúak, így ehhez méltó módon fogalmazta meg Momoa a különválásuk hírét.

- Mindannyian éreztük ezeknek a változó időknek a szorítását és átalakulásait... forradalom van kibontakozóban, ez alól a mi családunk sem kivétel, ezt érezni lehetett a szeizmikus eltolódásokból. Szóval megosztjuk a családunk hírét, különválunk a házasságunkban - fogalmazta.

Kiemelte, nem azért osztja meg ezt az információt, mert azt hírértékűnek találja, hanem azért, hogy mind a ketten őszintén és méltósággal folytathassák tovább az életüket. Pontosan nem tért ki a szakítás okára, de a sorokból jól kivehető, hogy békés módon döntöttek a válás mellett. Továbbra is szeretni fogják egymást, ám ez az érzés most továbbfejlődik.

- Felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akikké a tanulás útján válunk.

GettyImages-1177784388
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A végén arra is utalt, hogy gyermekeiket ugyanolyan odaadóan és szeretetteljesen nevelik közösen tovább.

2005-ben egy közös ismerősüknek köszönhetően ismerkedtek meg egy jazzklubban, Momoa természetesen el is hívta Lisát egy randevúra, majd egymásba szerettek. Két év járás után született meg első gyermekük, Lola. Fiuk, Nakoa-Wolf 2008-ban látta meg a napvilágot. Idén ünnepelték volna szerelmük kialakulásának 17. évfordulóját. A sármos színésznek ez volt az első házassága, Bonet 1987 és 1993 között Lenny Kravitz felesége volt, egy közös lányuk született, Zoe.

Sztárok, akik a szakítás után is együtt dolgoztak

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akik a szakításuk után együtt dolgoztak.

Ezt is szeretjük