Nem szégyelli fonnyadt testét a szétműtött Janice Dickinson

Az egykori bombázó narancsbőrét sem szégyellte, szemrebbenés nélkül tette közszemlére a tengerparton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janice Dickinsont a közelmúltban kapták lencsevégre a tengerparton, ahol fürdőruhás teste kiábrándító látványával sikerült alaposan meglepnie a nyaralókat.


Az 54 éves amerikai modell a fotók tanúsága szerint meglehetősen jól érezte magát, ám nem lehetett nem észrevenni rajta az öregedés jeleit.

Alakjával természetesen semmi gond nem volt, ám fehér fürdőruhájában jól látszott a combját és fenekét csúfító narancsbőr, aminek talán ő is tudatában volt.

Különben miért húzott volna fel váratlanul egy kék rövidnadrágot, amivel pillanatok alatt sikerült elrejtenie a szépséghibát?

Ő is túlzásba vitte a plasztikáztatást

Dickinson a nyolcvanas évek egyik leghíresebb szupermodellje volt, állítólag maga az elnevezés is tőle származik.

Elszomorító látni, hogy az egykor ellenállhatatlanul vonzó bombázó a negyedik, majd ötödik ikszhez érkezve hogy szétszabatta testének szinte valamennyi részét.

A róla készült ijesztő fotókon láthattuk már eltorzult melleit és kollagéntől duzzadó ajkait, pedig a ráncfelvarrások és a botoxinjekciók önmagukban is súlyos pusztítást végeztek arcvonásain.

Emiatt manapság alig lehet ráismerni arra a szépségre, aki fénykorában megállás nélkül falta pasikat. Szeretői közé tartozott Sylvester Stallone, Mick Jagger és Liam Neeson is.

Persze az álomgyárban nem csak Janice Dickinson az, aki képtelen méltósággal szembenézni az öregedéssel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem véletlen, hogy a korosodó sztárhölgyek közül egyre többen fordulnak a plasztikai sebészethez, ám a túlzásba vitt szépészeti beavatkozásnak előbb-utóbb mindenkinek meg kell fizetnie az árát.

Ezt is szeretjük