Megdöbbentő fotók! Drámaian megváltozott Janet Jackson
Janet Jacksontól láthattunk már néhány stílusváltást, de a legutóbbi alaposan meglepte még a rajongóit is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazság az, Janet Jackson és a drámai változás kéz a kézben járnak, hiszen a pophercegnő nemegyszer lepte már meg a világot egy teljesen új külsővel.

Ismeretes, hogy a jojózás királynőjének is tartott sztár folyamatosan küzd a többletkilók ellen, ugyanakkor imád enni. Így aztán, bár a koncertekre vagy lemezbemutatókra alaposan lefogyasztja magát, a pihenőidőben képes minden pluszkilót újra magára pakolni.

Nem háj, haj!

Most azonban a változatosság kedvéért nem hájhurkáival döbbentette meg a rajongóit, hanem egy teljesen új frizurával. A 44 éves énekesnő valószínűleg  elérkezettnek látta az időt, hogy hosszú loboncától megszabaduljon.

A fodrász pedig a jelek szerint igencsak alapos munkát végzett: nemhogy rövid hajat vágott Janetnek, hanem szinte megkopasztotta! Hogy mi lehetett az oka a drasztikus stílusváltásnak? Nos, egyesek szerint a sztár új pasiját, Wissam Al Manát szándékozta elkápráztatni új külsejével.

Új pasi, új élet

Janet tavaly hét év után szakított Jermaine Duprivel, és bár egy ideig szingliként tengette az életét - ráadásul bátyja, Michael Jackson halála után kedve sem igazán volt a szerelemhez -, úgy tűnik, most ismét közel tudott férkőzni szívéhez egy férfi, mégpedig a 35 éves üzletember személyében.

Bár kapcsolatukat hivatalosan még nem erősítették meg, a Londonban tartózkodó sztárt több alkalommal is látták Manával vacsorázni a brit főváros előkelő éttermeiben.

Janet Jackson egyébként ezúttal nem a zene okán tartózkodik Londonban: új filmjét, a Why Did I Get Married Too? vígjátékot népszerűsíti.

Ezt is szeretjük