Janet Jackson félmeztelen címlapfotóján irtó dögös volt: 30 évvel ezelőtti képén ámultak a rajongók

Janet Jackson nagyon dögösen festett harminc évvel ezelőtt, nézd meg te is a nem mindennapi tartalmat!

janet-jacksonn

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Jackson legkisebb testvére, Janet Jackson az utóbbi években főként kinézetének köszönhetően került az újságok hasábjaira. Az énekesnő jócskán túlzásba esett a plasztikai műtétekkel, amelyek komoly nyomokat hagytak a kinézetén.

Fiatal kori képein még gyönyörű és természetes arccal hódította meg a rajongók szívét, többször készültek róla dögös felvételek, és az sem volt ritka, hogy címlapon szerepelt.

Janet Jackson félmeztelen címlapfotója

A Rolling Stone magazin az Instagram-oldalán osztotta meg azt a harminc évvel ezelőtt készült címlapfotót, amelyen az énekesnő melltartó nélkül, félmeztelenül állt modellt a lap kedvéért. Nagyon dögösen festett, az arcát összehasonlítva a mai énjével sokan megdöbbenhetnek, hiszen egyértelmű a változás.

„30 évvel ezelőtt a Rolling Stone megjelentette az egyik legikonikusabb címlapját, még 1993-ban" - írta a magazin a közösségi felületére posztolt tartalmához.

A kommentelők rögtön nosztalgikus hangulatba kerültek a fotónak köszönhetően, többen megjegyezték, hogy mennyire fantasztikusan nézett ki akkoriban az énekesnő.

„Igazi történelmet írt akkor Janet Jackson! Gyönyörű volt, természetes és valódi! Bárcsak vissza tudnánk repülni az időben!”

„A mai napig határozottan emlékszem erre a címlapra, valóban ikonikussá vált! Bármi is történt a kinézetével, a mai napig imádom őt!” - dicsérte egy rajongója. 

Brooke Shields félmeztelen fotója

Brooke Shields megszabadult a felsőtől és a melltartótól is a fotós kedvéért.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük