20 éve vele meztelenkedett Bruce Willis Az éj színében! Így néz ki most Jane March
Az éj színe című film 1994-ben nagy port kavart.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1994-ben nagy port kavart Az éj színe című pszichothriller, mert eléggé merész szerelmes jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők Bruce Willis és Jane March jóvoltából, akik egyebek közt a medencében estek egymásnak.

A mozit amúgy lehúzta a kritika, ám az akkor 21 éves színésznő számára mégis fontos mérföldkő volt, hiszen a forgatáson ismerte meg későbbi férjét. Beleszeretett ugyanis a film egyik producerébe, Carmine Zozzorába, aki alig két hónap kapcsolat után meg is kérte a kezét, és Az éj színe egyik félnapos forgatási szünetében 1993. június 14-én titokban összeházasodtak.

A ceremónia mindössze 11 percig tartott, a tanúk pedig Bruce Willis és akkori felesége, Demi Moore voltak. Még nászútra sem tudtak elmenni, hiszen folytatni kellett a filmet. Alig négy évig tartott a nagy szerelem, 1997-ben különköltöztek, végül 2001-ben mondták ki a válást.

A ma már 41 éves színésznő ritkán forgat, és akkor is jelentéktelen alkotásokban. Valószínűleg karrierje csúcspontja volt Az éj színe, illetve két évvel korábban A szerető - ez utóbbi filmet annak idején Oscarra is jelölték.

1994-ben alakult a Spice Girls

20 év telt el a megalakulásuk óta. Nézd meg, mennyit változtak a sikeres lánybanda tagjai.

Ezt is szeretjük