Jane Fonda: „Egyáltalán nem vagyok büszke a plasztikáimra”
Jane Fonda egy évtizeddel ezelőtt fogadta meg, hogy nem fekszik többet kés alá, mégsem bírta ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár köztudott, hogy Hollywoodban a fiatalabb és korosodó sztárhölgyek közül egyre többen fekszenek kés alá, ezt csak nagyon kevesen ismerik be, mintha szégyellniük vagy titkolniuk kellene a plasztikáztatás tényét.

Jane Fonda azonban nem tartozik közéjük, a 72 éves amerikai színésznő ugyanis meg sem próbálta tagadni, hogy bizony ő is műtéti úton tartja fiatalon magát. Mi is beszámoltunk róla, amikor a hatvanas-hetvenes évek körülrajongott szexszimbóluma saját blogján vallott újabb szépészeti beavatkozásairól.

Elégedetlen volt a külsejével

Henry Fonda lánya 2000-ben megfogadta, hogy nem plasztikáztat többé, aztán mégis elege lett abból, hogy nem úgy néz ki, ahogyan szeretne. Ezért az év elején megcsináltatta az állát, a nyakát, és megszabadult a szeme alatti táskáktól.

A legújabb fotók tanúsága szerint Jane Fonda egy ügyes kezű sebészt választott, aki nem szabta rémmé, éppen ezért lelkiismeret-furdalás nélkül letagadhatna legalább két évtizedet életkorából. A végeredmény azonban némiképp természetellenes.

A két Oscar-díjas színésznő hétfőn este tiszteletét tette Larry King beszélgetős műsorában, ahol természetesen szóba kerültek a szépészeti beavatkozások is. Fonda nem alakoskodott, és képmutatás helyett őszintén lebbentette fel a fátylat az ügyről.

Nem akart hazudni

- Ha igazán bátor lettem volna, nem feküdtem volna kés alá. Hiába hajtogattam azt, hogy soha többé, végül nem így tettem, és nem vagyok büszke a műtéteimre. Nem akarok hazudni ezzel kapcsolatban, hiszen könyvet írok az öregedésről, ezért is kell beismernem a tényt. Mindenesetre jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok - magyarázta a népszerű műsorvezetőnek.

A róla készült legújabb képeket elnézegetve pedig nem kérdőjelezhetjük meg vallomása igazságtartalmát.

A fotókon is jól látszik, hogy sebésze valóban nem tüntette el arcáról az összes ráncot, mivel a színésznő saját bevallása szerint szereti azokat, amelyek mosolygás közben válnak láthatóvá.
Ezt is szeretjük