Halálos betegséggel küzd Jane Fonda - Iszonyú fájdalmai vannak
2010 óta küzd a rákkal, de egy másik súlyos betegség is megnehezíti az életét.

jane-fonda-rak-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fondára alighanem a világ legegészségesebb nőjeként gondolunk, hiszen a fitness lady még 83 évesen is kirobbanó formában van, az alakja pedig - a rengeteg mozgástól - olyan fantasztikus, mint a huszonéveseké.

Évek óta küzd a rákkal

A felszín alatt a színésznő azonban egyáltalán nincs jól: a brit Vogue magazinnak bevallotta, hogy szinte mindennap az életéért küzd, ugyanis két igencsak súlyos betegsége is van.

- A rák sokféle arcát megismertem már. Fiatalon nagy napimádó voltam, úgyhogy a szabadnapjaimon bőrgyógyászhoz jártam, aki időről időre kivágott belőlem egy-egy darabot. De nem a bőrrák a legrosszabb, bármilyen alantas is. Emlékeznek a 2016-os Golden Globe-ruhámra? Arra a fehérre, óriási fodrokkal a mellrésznél. Nos, azt azért választottam, mert el kellett takarnia valaminek a masztektómia utáni kötéseket. Sajnos a rák nálam egy még mindig folyó küzdelem.

A Golden Globe-on viselt ruhájával a kötéseit takargatta.
A Golden Globe-on viselt ruhájával a kötéseit takargatta.
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Ehhez jön hozzá, hogy az egész testem sajog, iszonyú fájdalmakkal küzdök. Kóros csontritkulás. Már olyan vékonyak a csontjaim, hogy szinte a legkisebb ütéstől is eltörhetnek. Ez genetikai eredetű nálam, az apámnak, Henry-nek is volt, a bátyámnak, Peternek is. A porcok eltűnnek, csontról csontra, és minden mozdulatnál azt érzed, "aucs".

Sajnos azonban csontokból meg porcokból még nem lehet újat vásárolni. Ráadásul most vár rám egy második térdműtét is, különben nemsokára a járással is bajok lesznek - mesélte őszintén az állapotáról a magazinnak.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Több híresség szervezetében is felütötte már a fejét a gyilkos kór, de szerencsére nem minden esetben lett halálos kimenetelű. Nézd meg, kik azok, akik legyőzték a rákot!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük