A rákos Jane Fondával ezt a hírt közölte orvosa: a 85 éves színésznő majd kiugrott a bőréből
Jane Fonda rákja remisszióba került.

jane-fonda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fonda a honlapján jelentette be, hogy végre a gyógyulás útjára léphetett, és már kemoterápiára sincs szüksége.

A 85 éves színésznő idén szeptemberben állt ki a nyilvánosság elé, és mondta el, hogy Non-Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak a szervezetében.

Jane Fonda rákja remisszióba került

Miután kiderült, hogy ismét meg kell küzdenie a gyilkos kórral, egyből megkezdték a kemoterápiás kezelést, amelyet már be is fejezhetett. Ez a legjobb karácsonyi ajándék, amit kaphatott, írta az oldalán.

Jane Fonda 2022 decemberében.
Jane Fonda 2022 decemberében.
Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary

- Múlt héten azt mondta nekem az onkológusom, hogy a rák remisszióban van, így abbahagyhatom a kemoterápiát. Olyan áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Köszönöm mindazoknak, akik imádkoztak értem, és pozitív gondolatokat küldtek nekem. Biztos vagyok benne, hogy ez is szerepet játszott abban, hogy megkaptam ezt a jó hírt. Különösen boldog vagyok, mert míg az első négy kemokezelésem meglehetősen könnyű volt számomra, csak néhány napig voltam fáradékony, az utolsó kemo durva volt, és két hetembe telt, mire össze tudtam szedni magam.

A remisszió nem egyenlő azzal, hogy már ki is gyógyult a rákból a beteg, ez csak azt jelenti, hogy a daganatos folyamat fejlődik vissza.

Nem ez az első alkalom, hogy meg kell küzdenie a gyilkos kórral: 2010-ben mellrákkal diagnosztizálták, 2018-ban az ajkaiban fedeztek fel daganatos sejteket, amiket műtét útján vágatott ki.

Jane Fonda unokája

Jane Fonda legidősebb gyermekének lánya már húszéves és gyönyörű.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük