Jane Fonda plasztikáztatott: emiatt bánta meg a 84 éves színésznő, hogy kés alá feküdt
Jane Fonda nem büszke a plasztikájára.

jane-fonda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos híresség kísérletezett legalább egy alkalommal a plasztikával, közéjük tartozik Jane Fonda is, aki először a negyvenes éveiben, később a 2010-es években feküdt a kés alá.

A 84 éves színésznő mára megbánta, hogy orvosi segítséget kért, erről is vallott a Vogue-nak adott interjújában, amelyet ezen a héten tettek közzé a legendás magazin honlapján.

Jane Fonda a plasztikájáról vallott

Fonda a ráncait varratta fel két alkalommal, azonban úgy döntött, a plasztika nem az ő világa, mára szégyelli, hogy kés alá feküdt.

GettyImages-1242292933
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Volt ráncfelvarrásom, de leálltam, mert nem akartam, hogy eltorzult legyen az arcom. Nem vagyok büszke annak tényére, hogy nekem is volt ilyen műtétem. Nos, nem tudom, ha most meg kéne csináltatnom, megtenném-e. De megtettem, bevallom, aztán beláttam, hogy erre rá lehet függeni. Ne csináld ezt tovább! Sok olyan nő van, akiket nem is ismerek, de tudom, hogy a rabjai a plasztikának - magyarázta.

Az interjúban szó volt arról, milyen kozmetikai krémekkel tartja fiatalosan a bőrét. Mint kiderült, nem költ méregdrága kencékre.

- Nem megyek el túl gyakran arckezelésekre, nem költök túl sok pénzt krémekre és társaikra, viszont hidratálom magam, alszok eleget, mozgok, nem megyek ki a napra, és vannak jó barátaim, akik megnevettetnek. A nevetés is nagyon jó dolog.

GettyImages-1241985028
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

A fiatalabb generációnak is üzent, szerinte nincs semmi félelmetes az idősödésben.

- Szeretném, ha a fiatal emberek nem félnének többé az öregedéstől. Nem az életkorod számít, vagy az időrend. Ami igazán lényeges, az az egészség. Már majdnem 85 vagyok, de nem nézek ki annyinak. Vegyük rá a fiatalokat, hogy ne féljenek az idősödéstől, segítsünk nekik arra ráébredni, hogy attól, hogy elértél egy bizonyos kort, nem kell feladnod az életed.

Donatella Versace a plasztika előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Donatella Versace fiatal korában. Ekkor még nem volt a műtétek rabja.

Ezt is szeretjük