Priscilla Presley volt a Dallas szépsége: plasztikai beavatkozásai után így néz ki
Priscilla Presley nem mondott nemet a plasztikára.

priscilla-presley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley, amikor még Elvis Presley felesége volt, világszerte milliók irigykedtek rá, nemcsak azért, mert a világ egyik leglegendásabb zenészének választottja lett, hanem a külseje miatt is. Szépségéről ódákat zengtek, később a Dallas nézői is meggyőződhettek erről, a sorozatban ő játszotta Jennát, 1983-tól 1988-ig erősítette a széria csapatát. Sok hírességhez hasonlóan ő is kísérletezett a plasztikai beavatkozásokkal, sajnos egy alkalommal pórul is járt.

Priscilla Presley plasztikája

Még 2008-ban derült ki, hogy egy argentin orvos, dr. Daniel Serrano botoxinjekciót adott neki, ám a férfinak nem volt meg a hivatalos orvosi engedélye. A férfi ellen nyomozást indítottak, mert több páciensének az arcán komolyabb mellékhatások, duzzanatok, mélyedések jelentkeztek, de voltak, akik bénulásról számoltak be. A Daily Mail megírta, hogy Presley szóvivője lenyilatkozta, Priscilla is az orvos áldozatai között van.

A Closer Weekly több plasztikai sebészt megkérdezett arról, hogy szerintük milyen beavatkozások történtek a 76 éves sztár arcán. Dr. Andrew Millers szerint egyértelmű, hogy a botoxkezelések mellett az orcáját is feltöltette, úgy látja, hogy az arcát is felvarratták. Dr. Vartan Mardirossian is egyetért azzal, hogy botoxoltatott, ám szerinte az orcájában semmilyen idegen anyag vagy implantátum nincs. Szerintük az orrát is átszabatta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Priscilla Presley.

Ezt is szeretjük