Priscilla Presley volt a Dallas szépsége: plasztikai beavatkozásai után így néz ki

Priscilla Presley nem mondott nemet a plasztikára.

priscilla-presley-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley, amikor még Elvis Presley felesége volt, világszerte milliók irigykedtek rá, nemcsak azért, mert a világ egyik leglegendásabb zenészének választottja lett, hanem a külseje miatt is. Szépségéről ódákat zengtek, később a Dallas nézői is meggyőződhettek erről, a sorozatban ő játszotta Jennát, 1983-tól 1988-ig erősítette a széria csapatát. Sok hírességhez hasonlóan ő is kísérletezett a plasztikai beavatkozásokkal, sajnos egy alkalommal pórul is járt.

Priscilla Presley plasztikája

Még 2008-ban derült ki, hogy egy argentin orvos, dr. Daniel Serrano botoxinjekciót adott neki, ám a férfinak nem volt meg a hivatalos orvosi engedélye. A férfi ellen nyomozást indítottak, mert több páciensének az arcán komolyabb mellékhatások, duzzanatok, mélyedések jelentkeztek, de voltak, akik bénulásról számoltak be. A Daily Mail megírta, hogy Presley szóvivője lenyilatkozta, Priscilla is az orvos áldozatai között van.

A Closer Weekly több plasztikai sebészt megkérdezett arról, hogy szerintük milyen beavatkozások történtek a 76 éves sztár arcán. Dr. Andrew Millers szerint egyértelmű, hogy a botoxkezelések mellett az orcáját is feltöltette, úgy látja, hogy az arcát is felvarratták. Dr. Vartan Mardirossian is egyetért azzal, hogy botoxoltatott, ám szerinte az orcájában semmilyen idegen anyag vagy implantátum nincs. Szerintük az orrát is átszabatta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Priscilla Presley.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük