Durva poént eresztett meg a műsorvezető az élő adásban! Ezt merte mondani
Jamie Foxx viccelődésén felháborodtak a nézők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-díjas Jamie Foxx legutóbb műsorvezetőként állt színpadra, a vasárnap megtartott iHeartRadio Awards gáláján, de nem aratott nagy sikert a beszólásaival, jól meg is kapta értük a magáét a Twitteren.

A március 29-én megtartott rendezvénynek - amelyet a tévé is élőben közvetített - a 47 éves színész volt a házigazdája, így amikor levonultak a színpadról az előadók, ő lépett a mikrofonhoz, hogy köszöntse az egybegyűlteket.

Természetesen, ahogy az már lenni szokott, ilyenkor viccekkel fűszerezett beszédet mondanak a műsorvezetők, ám Jamie Foxx nagyon mellétrafált a humorával.

Először Suge Knight rappert csipkedte, aki hamarosan gyilkosság vádjával áll a bíróság elé, mivel januárban cserbenhagyásos gázolást követett el.

Nem találták viccesnek

Majd Bruce Jenner egykori olimpikon és a transznemű realitysztár nemátalakító műtétjén élcelődött – a férfi már jó ideje fontolgatta, de a közelmúltban végleg eldöntötte, férfiból nővé operáltatja magát.

- Ma este több, a maga nemében egyedülálló produkciót hallhattunk. És itt van nekünk Bruce Jenner, aki szintén fellép. Egy férfi-női duettet fog előadni, teljesen egyedül - viccelődött Foxx, miközben a kivetítőn megjelent a férfi arcképe. Majd azt is hozzátette, ne aggódjon, csak egy kicsit akarja megszorongatni a tökeit, amíg még tudja.

Bár a nézőtéren némi kuncogás hallatszott, a tévénézők nem voltak ilyen elnézőek. A Twitteren rögtön transzfóbnak kiáltották ki a színészt, a poénjait pedig sértőnek érezték.

"Jamie Foxx poénja Bruce Jenner nemátalakító műtétjéről nagyon durva volt. ÉS. EGYÁLTALÁN. NEM. VICCES.", írta egyikük, de volt, aki még erősebben fogalmazott. "Most komolyan? Jamie Foxx? Bruce Jenner-viccek? Undorító vagy, ez egyáltalán nem helyes. Nem volt vicces kicsit sem, csak gonosz és sekélyes. Támogatom az LGBT-t!"

Katie Holmes dögösebb, mint valaha

Állítólag több van Jamie Foxx és Katie Holmes között puszta barátságnál, de ők tagadják, hogy viszonyuk lenne. Akárhogy is, a színésznő dögösebb, mint valaha, nézd meg, milyen szettekben aratott sikert idén!

Ezt is szeretjük