Eddig tagadták, hogy viszonyuk lenne! A két színészről most lesifotó készült
Nézd meg!
Vajon tényleg jár Katie Holmes és Jamie Foxx?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A US Weekly magazin már 2013 őszén felröppentette a pletykát, miszerint Katie Holmes és Jamie Foxx egy pár.

Most úgy vélik, bizonyítékuk is van rá: a meglehetősen szemcsés fotón kétségkívül a 36 éves színésznő látható, amint a telefonján matat, miközben 47 éves kollégája kezét szorongatja, Jamie Foxx pedig lazán ülve a székében, a lábait Katie közelében tartja.

Bár korábban mindkét színész tagadta a pletykát, és azt állították, csupán jó barátok, a friss fotó azért felettébb gyanús, éppen a bensőségessége révén.

Barátok vagy szerelmesek?

Mert az ember szereti ugyan ölelgetni, átkarolni a barátait, de ez a fajta - valljuk be, kicsit kényelmetlen - kéztartás leginkább a párokra jellemző, akik szeretik folyamatosan érezni a bőrükön kedvesük jelenlétét.

Akárhogy is, sem Katie Holmes, sem Jamie Foxx nem nyilatkozott még a fotóval kapcsolatban, így egyelőre csak a találgatás marad, vajon ők-e Hollywood legújabb álompárja.

A színésznő új filmje, a Mania Days egyébként a napokban került a mozikba, az Oscar- és Grammy-díjas Jamie Foxx pedig a zenei karrierjét építi: szintén a napokban került fel a Youtube-ra legújabb dala, amelyet Chris Brownnal közösen hoztak össze. A címe akár árulkodó is lehet, hiszen a You Changed Me, azaz a Megváltoztattál címet kapta.

- A színészetet és a humort imádom, de a zene az életem. Keményen dolgozom az új albumon, ami hamarosan megjelenik, remélem, tetszik majd nektek - írta a sztár rajongóinak kedden az Instagramján.

Ezt is szeretjük