Jamie Oliver fiai cuki kis séfsegédek: már készülnek az ünnepekre
Jamie Olivernek fiai segítettek a konyhában.

jamie-oliver-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver a világ egyik legnépszerűbb sztárséfje, élete legnagyobb szenvedélye a főzés, gasztroműsorai világszerte nagy népszerűségnek örvendenek évek óta.

Úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától, ugyanis Oliver öt gyermeke közül fiai, a tízéves Buddy és a négyesztendős River is szívesen tevékenykednek a konyhában.

Jamie Oliver fiaival alkotott a konyhában

A brit Channel 4 csatorna adta le a Keep Cooking At Christmas című főzős műsort, amelyben Jamie Oliver mellett két séfsegéd is megjelent, Buddy és River láthatóan élvezték, hogy édesapjuknak segíthettek. A klasszikus ünnepi ételeket készítették el, például csináltak mézeskalácsot, illetve pulykát is sütöttek.

A nagyobbik fiú 2019-ben szerepelt együtt édesapjával először kamera előtt, egy rántottát csináltak. Akkor kiderült, hogy a kisfiú már egyedül is képes ezt az ételt elkészíteni.

 - Szerintem nagyszerű, ha a fiatalok is főznek a konyhában. Buddy nagyszerűen bánik a késsel, megtanítottam neki, hogyan kell helyesen használni - mondta el a YouTube-videójában.

River még túl kicsi ahhoz, hogy a szülők lássák, mennyire érdekli tényleg a főzés, ám a tízéves bátyjánál fennállhat annak a lehetősége, hogy egyszer édesapja nyomdokaiba lép, erről Jamie Oliver a Heart Radiónak nyilatkozott.

- Csináltunk pár gyerekeknek szánt főzős videót, amiben Buddy szerepelt, és szó szerint lenyomott engem, azt hiszem. Sokkal jobb kritikákat kapott, mint én - viccelődött, majd hozzátette, jelenleg a kisfiát sok minden érdekli a főzésen kívül, feleségével nem erőltetnek rá semmit, majd meglátják, mit hoz az élet.

Gordon Ramsay legkisebb lánya bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Gordon Ramsay legkisebb lánya.

Ezt is szeretjük