Imádkozzunk Jamie Foxxért: kórházba szállították a forgatásról

Jamie Foxx állítólag olyan súlyos állapotban került kórházba, hogy azonnal riasztották hozzá a családját.

Jamie Fox kórházba került

Jamie Foxx és Cameron Diaz új filmjéről, a Back In Action című vígjátékról eddig is úgy számoltunk be, a forgatását csupa dráma övezi. A színésznő a sok negatívum miatt meg is fogadta, ezután végleg felhagy a filmezéssel.

Ezúttal viszont minden eddiginél fajsúlyosabb dolog történt, a főszerepet játszó Jamie Foxx hétfőn rosszul lett, kórházba kellett szállítani az atlantai forgatásról.

Jamie Foxx kórházba került

Azt, hogy pontosan mi történt, nem hozták nyilvánosságra, de a család közleménye alapján, amelyet a színész lánya, Corinne tett közzé az Instagram-oldalán, sejteni lehet, hogy komoly volt a baj.

"A Foxx családtól,

Meg szerettük volna osztani a világgal, hogy édesapám, Jamie Foxx egészségügyi komplikációt tapasztalt a közelmúltban. Hála a gyors reakciónak és a remek egészségügyi ellátásnak, már javul az állapota.

Tudjuk, mennyire szeretitek őt, hálával fogadjuk, ha imádkoztok érte” - olvasható Corinne bejegyzésében, amelyet azzal zárt, a család nyugalmat kér mindenkitől édesapja gyógyulásához.

Jamie Foxx és lánya, Corinne.
Jamie Foxx és lánya, Corinne.
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Egyelőre nem adtak hírt arról, valamilyen szövődményes betegségről lehet-e szó, vagy hirtelen rosszullétről. Valamint azt sem közölték, az 55 éves sztár meddig lesz kórházban. A TMZ forrásai szerint olyan súlyos volt az állapota, amikor kedd reggel beszállították, hogy azonnal riasztották hozzá a családtagjait.

A lap arról is beszámolt, az orvosok jó hírnek tekintik, hogy újra képes a kommunikációra.

Olvass a januárban balesetet szenvedett Jeremy Renner állapotáról!

Jeremy Renner három és fél hónappal a történtek után először lépett a vörös szőnyegre. A bemutatóra kislányával, a tízéves Avával érkezett.

Jeremy Renner 10 éves kislányával: horrorbalesete után először lépett a vörös szőnyegre

Jeremy Renner három és fél hónappal súlyos balesete után így festett a premieren.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük