Bevett egy fájdalomcsillapítót, 20 nappal később tért észhez: Jamie Foxx lábra sem tudott állni

Jamie Foxx rejtélyes betegsége egy erős fejfájással kezdődött.

Jamie Foxx betegsége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Foxx rejtélyes betegségéről új információk derültek ki, az X-re felkerült egy rövid videó, amelyben egy csapat embernek magyarázta el, miért került kórházba 2023 áprilisában.

Jamie Foxx betegsége

Tavaly áprilisban mi is megírtuk, hogy a színészt kórházba szállították, miután rosszul lett a filmforgatáson. A családja akkor úgy magyarázta az esetet, hogy egészségügyi komplikáció merült fel. 2023 május elején kiírta az Instagram-oldalára, hogy értékeli azt a sok szeretetet, amit az aggódó rajongóitól kapott, és hálásnak érzi magát. Sokáig nem bukkant fel a nyilvánosság előtt, 2023 decemberében tért vissza a vörös szőnyegre. 

Jamie Foxx 2024 márciusában, szerencsére ma már sokkal jobban van.
Jamie Foxx 2024 márciusában, szerencsére ma már sokkal jobban van.
Fotó: Gilbert Flores / Getty Images Hungary

A The Art of Dialogue oldal feltett egy rövid videót a színészről az X-re, amelyben elmagyarázta az 56 éves Foxx egy csapat embernek Phoenix belvárosában, mi történt vele.

- Egy rossz fejfájással kezdődött, kértem egy Advilt, erre 20 napig nem tértem magamhoz, nem emlékszem semmire - emlékezett vissza.

A testvére és a lánya elvitték egy orvoshoz, aki azt mondta neki:

- Valami történik ott - idézte Foxx, miközben a fejére mutatott, és viccesen megjegyezte, hogy nem fogja ezt kimondani a kamera előtt.

Amikor 2023 decemberében részt vett a Critics Choice Association rendezvényén, a színpadon elárulta, hogy halálközeli élményben volt része, amikor 2023 áprilisában kórházba került, látta az alagutat, de a fényt, azt már nem. Még lábra állni sem tudott, így a sétára sem volt képes, írta meg a Deadline. Hozzátette, mióta átélte ezt a szörnyű élményt, más szemmel tekint az életre.

Jamie Foxx lánya gyönyörű nő lett: a 29 éves Corinne káprázatosan néz ki

Jamie Foxx rendszeresen lányával jelenik meg a vörös szőnyegen, Corinne ragyog a kamerák kereszttüzében.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük