A szürke ötven árnyalatának szívtiprója és felesége: a gyönyörű Ameliát 8 éve vette el

Jamie Dornant a szőke hajú szépség három kislánnyal ajándékozta meg.

jamie-dornan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

E. L. James szerzőnő alkotása, A szürke ötven árnyalata 2011-ben került a könyves boltok polcaira, és rövidesen a best seller listák élére került szerte a világon. Ha egy regény ennyire sikeres, akkor szinte biztos, hogy annak történetére lecsap Hollywood. Ez az erotikával túlfűtött szerelmes sztori esetében sem volt másként, 2013 februárjában mutatták be a filmadaptációját.

A titokzatos milliárdos üzletember szerepét az ír származású színész, Jamie Dornan kapta meg, aki ugyan akkor már rutinosnak számított a kamera előtt, hiszen 2006 óta dolgozott a szakmában, mégis Christian Greyként robbant be a köztudatba.

A szürke ötven árnyalata sztárja és gyönyörű felesége

Nők millióinak szívét ejtette rabul a piszkosul sármos sztár, ám a rajongók hiába ostromolták, már a film bemutatója idején is foglalt volt a szíve. 2007 óta rajong a gyönyörű énekes-színésznőért, Amelia Warnerért.

jamie dornan 1
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Szíve hölgyével egy partin találkoztak, és mivel első látásra egymásba szerettek, így nem vártak sokáig arra, hogy kapcsolatuk komolyra forduljon, kisvártatva összeköltöztek. Az esküvőt viszont nem kapkodták el, 2013-ban kerítettek sort a ceremóniára. Első gyermekük pedig még a házasságkötésük évében született, a páros három kislányt nevel a legnagyobb harmóniában: Dulcie 2013-ban, Elva 2016-ban, Amelia pedig 2018-ban látta meg a napvilágot.

A 39 éves sztár egyébként korántsem olyan rideg, mint a leghíresebb karaktere, igazi laza apuka, aki kislányai kedvéért még hercegnőnek is képes beöltözni. 

jamie dornan 2
Fotó: Northfoto

Az odaadó férj jelző szintén illik rá, akármikor a feleségéről kérdezik, mindig megindítóan nyilatkozik róla. Az Independent magazinnak például azt nyilatkozta, hiába élnek együtt évek óta, Amelia egyetlen szokása sem irritálja.

- Nem, épp ellenkezőleg. Az első perctől kezdve epekedek érte, és ez a szerelem csak napról napra erősebben lángol.

Jason Momoa felesége

Jason Momoa második osztályos általános iskolás volt, amikor a képernyőn keresztül felfigyelt a The Cosby Show egyik szereplőjére, Lisa Bonetre, már akkor tudta, egy napon feleségül fogja venni. Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a színésznő, aki így megbabonázta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük