Hatszoros apa lesz a népszerű sorozatsztár - Élő adásban jelentette be a gólyahírt James Van Der Beek
A Dawson és a haverok sorozat egykori főszereplője ismét apa lesz.

james-van-der-beek-hatodik-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Van Der Beekre sokan még mindig a Dawson és a haverok sorozat tini főszereplőjeként emlékeznek annak ellenére, hogy a sztár már 42 éves, és öt gyerkőc édesapja. A színész megmaradt a sorozatsztár szerepkörnél, azonban olyan népszerű alkotásokban tűnt fel, mint a Modern család, az Így jártam anyátokkal, a Tuti gimi vagy a Ne bízz a ribiben.

Érkezik a hatodik baba

Néhány órával ezelőtt egy igazán örömteli hírt jelentett be: a Szombat esti láz külföldi adásában derült ki, hogy feleségével, Kimberlyvel a hatodik gyermeküket várják - élő adásban mutatták be az ultrahangos felvételt a piciről. Az Instagram-oldalán is megosztott egy családi fotót, amin már a hatodik bébi is szerepel - természetesen még édesanyja pocakjában. A kép alá ezt a szöveget írta:

- Hihetetlen nagy örömmel tudatom, hogy újabb kis szeretetgombóc döntött úgy, hogy a családunk részévé szeretne válni. Úgy döntöttünk, hogy a Szombat esti láz kameráival együtt veszünk részt az első ultrahangos vizsgálaton - amiről úgy véltem, sosem fogok ilyesmit csinálni, de Kimberlyvel már háromszor is voltunk azon a bizonyos első vizsgálaton, ahol kiderült, hogy vagy baba nincs vagy szívverés, ezért szerettük volna megörökíteni ezt a pillanatot.

A vetélésről és a baba kötelező elvetetéséről sajnos kevesen beszélnek, sokan titokban tartják, mert szégyenkeznek. Ezért csináltuk végig, ugyanis szeretnénk bemutatni, hogy ebben semmi szégyellnivaló nincs - tragikus eset, ami után időt kell hagyni a gyásznak, de ilyen bárkivel előfordulhat.

Szóval úgy döntöttünk, lesz ami lesz, élőben mutatjuk meg az eredményt azért, hogy próbáljuk levenni a stigmát erről a dologról, és hogy megmutassuk, milyen sokan mennek ezen keresztül, de a család és a barátok támogatásával könnyebb feldolgozni még egy ilyen szörnyű veszteséget is. Ezúttal viszont nem volt veszteség. A gyász könnyei helyett örömkönnyekkel távoztunk. Aztán táncoltam egy nagyot a műsorban - írta a posztjában.

James Van Der Beek és Kimberly Brook 2010-ben házasodtak össze, és hamar családalapításba kezdtek. A legnagyobb lányuk, Olivia már kilencéves, fiuk, Joshua hétesztendős, Annabelle az ötödik születésnapját ünnepelte, Emilia most múlt három, Gwendolyn pedig másfél éves. A pár mindig is nagy családot szeretett volna, így nagyon örülnek a picur érkezésének - immáron nyolcfősre nőtt a famíliájuk.

Alec Baldwinék is a hatodik gyermeküket várják

Hilaria Baldwin bejelentette, hogy náluk is érkezik a hatodik csemete - a színész 61 évesen ismét apa lesz.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük