Hatodszor lesz apa Alec Baldwin - Felesége babapocakos fotóval tudatta

Hilaria Baldwin ismét várandós - ötödik közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

alec-baldwin-hatodik-gyerek-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin és felesége, Hilaria újabb kisbabával bővítik a már így igencsak méretes családjukat - az egykori jógaoktató Instagram-posztjából kiderült, hogy érkezik a hatodik Baldwin csemete is.

Ismét kisbabát várnak

A színésznek van egy nagylánya, a 23 éves Ireland, aki a Kim Basingerrel kötött házassága alatt született. Amikor 2012-ben összeházasodott jelenlegi feleségével, örült, hogy Hilaria nagy családot szeretne, ezért sorra érkeztek is a babák: Carmen a pár legnagyobb közös gyereke, aki már hatéves, Rafael négyesztendős, Leonardo három, Romeo pedig még csak az első szülinapját ünnepelhette.

A kis Romeo születése után néhány hónappal ismét próbálkoztak a babaprojekttel, azonban Hilaria akkor sajnos az első trimeszterben elveszítette a babát. Fél évvel a szomorú tragédia után újra sikerült teherbe esnie, és ezúttal úgy tűnik, hogy semmi probléma a picivel. A büszke kismama még a szívhangjáról is megosztott egy felvételt Instagramon.

- Nagyon korai szakaszban vagyok még, de el kell mesélnem, hogy egy kis ember fejlődik bennem. Az erős szívverése olyan boldoggá tesz - főként a tragédia után, ami tavasszal történt. Szerettük volna megosztani veletek az örömhírt, mert izgatottak vagyunk, és nem is szeretnénk rejtegetni a világ előtt a várandósságomat. Az első hónapok mindig kemények a fáradtság és a folytonos hányinger miatt, és nem szeretném megjátszani magam, mintha minden oké lenne - írta a poszt alatt.

Később egy tükörszelfit is posztolt, amiben már látszik a gömbölyödő kis pocakja: "Ha ennyi gyereket szültél, hatperces terhesen úgy nézel ki, mintha hat hónapos terhes lennél..." - viccelődött a kép alatt.

Ilyen gyönyörű a felnőtt lánya

Kim Basinger és Alec Baldwin nagylánya az édesanyjához hasonlóan igazi bombázó - nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük