Ő Kim Basinger és Alec Baldwin bombázó lánya - Ireland édesanyja kiköpött mása
Ireland Baldwin éppen olyan gyönyörű, mint édesanyja volt fiatalon.

ireland-baldwin-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek álompárja, Kim Basinger és Alec Baldwin, a közös filmjük, a Fogd a nőt és fuss! forgatásán ismerkedtek meg egymással 1991-ben, három évvel később pedig össze is házasodtak. 1995-ben megszületett a lányuk, Ireland Baldwin is, ennek ellenére a frigy nem tartott sokáig: 2001-ben elváltak egymástól.

Így néz ki Kim Basinger és Ireland Baldwin lánya

A sztárpár lánya már 23 éves és igazi bombázó, akárcsak az édesanyja volt annak idején. Igazi vagány csaj, aki nyíltan vállalja a véleményét, legyen szó bármilyen témáról. Kim Basinger szerette volna, hogy szókimondó, szabadelvű, bevállalós lány legyen és el is érte a célját. Nagyon szoros a kapcsolat kettejük között, a sztárcsemete hivatalosan az Ireland Basinger Baldwin nevet használja, ezzel is utalva arra, hogy mennyire tiszteli az édesanyját.

Olyanok, mint zsák meg a foltja, azonban ez nemcsak a személyiségükben nyilvánul meg, külsőre is elképesztően hasonlítanak egymásra. A feltörekvő modell éppen olyan szép, amilyen az édesanyja volt fiatalon - legfrissebb fotóin szinte meghökkentő a hasonlóság, ami nagy szó, tekintve, hogy Kim Basinger volt a kora egyik legnagyobb szexszimbóluma.

2013-ban Ireland a színészkedésbe is belekóstolt, habár eddig nem sok szerepet tud felmutatni. Feltűnt A kiütésben, Sylvester Stallone oldalán, szerepet kapott a Campus Caller című tévéfilmben, valamint jelenleg a The Great Illusion című horrorfilmjét forgatja Selma Blairrel. Igaz, egyelőre nem is a színészet áll a fókuszban nála, kísérletezik, hogy mihez szeretne kezdeni magával a jövőben.

Kim Basinger tönkretette a külsejét

Reméljük, Ireland nem esik majd abba a hibába, mint az édesanyja - nézd meg, hogy tönkretette magát a plasztikai műtétekkel!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük