Katalin hercegné jóképű öccse megnősül - Ezt a szőke, francia nőt veszi feleségül
James Middleton megkérte Alizee Thevenet kezét.

james-middleton-eljegyzes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csodálatos hírt jelentett be James Middleton: Katalin hercegné öccse az Instagram-oldalán reagált a pletykákra, és egy közös fotóval erősítette meg, hogy valóban eljegyezte francia kedvesét, Alizee Thevenetet.

Ő James Middleton párja

A lánykérés híre sokakat meglepett, hiszen csak májusban derült ki, hogy egy párt alkotnak, amikor James egy közös fotót posztolt kettejükről, amin éppen vitorláztak. "Hajózz el velem" - állt a mosolygós szelfi alatt. Mint kiderült, sokkal régebbi a kapcsolat: 2018 júliusában találkoztak először a South Kensington klubban, ahol Alizee odalépett a férfihoz, hogy megsimogassa az imádott spánielét, Ellát. Utána egyszer-egyszer lekapták őket közösen, de nem reagáltak arra, hogy egy-párt alkotnának - a nagy bejelentésre egészen májusig várni kellett.

Tegnap az Insta-sztorijában kezdte a lánykérés bejelentésének felvezetését, oda posztolt két képet, melyhez az alábbi feliratokat tűzte: "Egyik nap feltettem Alizee Thevenetnek egy kérdést...", "...és azt válaszolta, hogy..." A folytatást pedig már kiposztolta, hogy mindenki láthassa: a közös képükön ott virít a francia szépség ujján a zafír eljegyzési gyűrű.

"Azt mondta: OUI! (Igen, franciául - a szerk.) Lelepleződött a titkunk, de nem is lehetnénk boldogabbak, hogy megoszthatjuk veletek az örömhírt!" - írta a képük alá. Természetesen rengetegen gratuláltak nekik, köztük Harry herceg korábbi kedvese, Cressida Bonas és Beatrice hercegnő újdonsült vőlegénye, Edoardo Mapelli Mozzi is. Katalin hercegné még nem reagált a bejelentésre, azonban minden bizonnyal ő is majd' kiugrik a bőréből örömében, hogy testvére végre rátalált a boldogságra.

Beatrice hercegnőt is most jegyezték el

Erzsébet királynő unokája másfél hete jelentette be, hogy oltár elé áll olasz kedvesével. Nézd meg a közös fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük