Férjhez megy Erzsébet királynő unokája - Beatrice hercegnőről és párjáról gyönyörű eljegyzési kép készült
Beatrice hercegnő jövőre áll oltár elé Edoardo Mapelli Mozzival.

beatrice-hercegno-eljegyzes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb királyi esküvőre készülhet mindenki kedvenc uralkodófamíliája, ugyanis Erzsébet királynő unokája, Beatrice hercegnő bejelentette az eljegyzését Edoardo Mapelli Mozzival.

Férjhez megy Beatrice hercegnő

A királyi család hivatalos oldala posztolta a képet a jegyespárról, a fotó alatt pedig néhány részletet is elárultak a lánykérésről és a nász időpontjáról:

- A yorki herceg és hercegné örömmel értesít mindenkit Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi eljegyzéséről. Őfensége és Mr. Mozzi a hónap elején jegyezték el egymást Olaszországban. Az esküvőt 2020-ban tartják majd meg. A róluk készült fotót Beatrice hercegnő testvére, Eugénia hercegnő készítette.

A pár így nyilatkozott: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre megoszthatjuk az eljegyzésünk hírét. Izgatottan várjuk, hogy egybekelhessünk, és az egész életre szóló, közös kalandokat" - áll a hivatalos Instagram- és Twitter-oldalaikon.

Természetesen azóta András yorki herceg és volt felesége, Sarah Ferguson is megszólaltak az örömhír kapcsán:

- Nagyon örülünk, hogy Beatrice és Edoardo egybekelnek, büszkén figyeltük, ahogy napról napra fejlődött a kapcsolatuk. Szerencsés szülők vagyunk, hiszen a csodálatos lányunk egy olyan férfi oldalán talált rá a szerelemre, aki hűséges és elhivatott, remek ember. Csak jót kívánunk nekik, legyen csodaszép jövőjük - írta az egykori házaspár az Instagramon.

 A vőlegény szülei is csak jót kívánnak a friss jegyespárnak:

- Őszintén örülünk Edoardo és Beatrice eljegyzésének. A család szinte gyermekkora óta ismeri Beatrice-t, és úgy gondoljuk, ők ketten egymásnak lettek teremtve. A vak is láthatja, milyen boldogok együtt, és milyen szerelmesek egymásba. Nagyon szoros kötelék van kettejük között, amit a házasság tovább erősít majd - tette hozzá Nikki Williams-Ellis és Alessandro Mapelli Mozzi.

Testvére, Eugénia hercegnő ilyen szép menyasszony volt

Tavaly októberben férjhez ment Beatrice testvére, Eugénia hercegnő is - nézd meg, milyen gyönyörű volt a nagy napján!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

 

Ezt is szeretjük