Emlékszel a Charlie angyalai barna bombázójára? A 76 éves Jaclyn Smith remek formában van

Jaclyn Smith a Charlie angyalai sztárja nagyon fiatalosan fest.

jaclyn-smith-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Charlie angyalai 1976 és 1981 között futott eredetileg az Amerikai Egyesült Államokban, hazánkban először a Magyar Televízió sugározta. A három angyalt eredetileg Jaclyn Smith, Farrah Fawcett és Kate Jackson alakították.

Sajnos Fawcett 2009-ben elhunyt végbélrák következtében, 62 éves volt, a másik két színésznő viszont a mai napig él. Kate Jackson teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, még a közösségi oldalakon sem található meg, ám Jaclyn Smith a mai napig nagy örömmel tartja a kapcsolatot a rajongókkal Instagram-oldalán, színészkedik, emellett a ruhatervezés is a mai napig az élete része. Érdekesség, hogy Smith volt az egyetlen angyal, aki a sorozat elejétől a végéig maradt.

Jaclyn Smith napjainkban

A 76 éves színésznő sűrűn posztol friss fotókat a közösségi oldalára, amelyeken nagyon fiatalosan néz ki. Imád divatosan öltözködni, ráadásul a haját is a legújabb trendek alapján hordja. A bal oldali fotón férje, Brad Allen oldalán látható.

jaclyn-smith
Fotó: Instagram/Jaclyn Smith

Karrierjét modellként kezdte, reklámokban szerepelt, nemcsak a nyomtatott sajtóban, hanem a tévében is feltűnt, hogy promotáljon egy-egy terméket. A '60-as évek végén csöppent bele a filmezés világába, de az átütő sikert a Charlie angyalai hozták meg számára, amelyben Kelly Garrett bőrébe bújt.

A legtöbben ezzel a szereppel azonosítják, napjainkban is vállal munkát, 2021-ben a Spencer című sorozatban szerepelt, 2019-ben pedig a Karácsonyi meglepetések című tévéfilmben volt benne Patrick Duffy, a Dallas Bobby Ewingja oldalán.

jaclyn-régen-és-most
Fotó: Getty Images Hungary

1985-ben a színészet mellett az üzleti világba is belecsöppent, a Kmart üzletláncain keresztül piacra dobta saját tervezésű ruhakollekcióját. Ezzel igazi úttörőnek számított, ugyanis előtte a hírességek maximum egy-egy márkához adták a nevüket, de nem alapítottak saját márkát. Azóta már parfümöket, ágyneműket és fürdőszobai kiegészítőket is árult. 2008 szeptemberében parókákat kezdett forgalmazni.

A Women's Wear Dailynek adott interjút 2022 februárjában, amelyben elmondta, hogy tudta népszerűsíteni a termékeit a kezdetekkor.

Névtelen2
Fotó: Instagram/Jaclyn Smith

- Akkoriban nem volt közösségi média, és a divat sem volt elérhető a piacon. Bolti megjelenésekkel, nyomtatott hirdetésekkel és televíziós reklámokkal nyomultam, ami erős alapot adott, hogy legyenek vásárlóim. Találkozhattak velem, és kérdéseket tehettek fel. Minden második hétvégén más boltba és városba látogattam, és beszélgetős fellépéseket szerveztem. Ezek rövid utak voltak, mert akkor még kicsik voltak a gyerekeim - magyarázta.

A Kmart üzletei bezártak az Egyesült Államokban, ami Smith üzletére is kihatott, egyelőre tárgyalják, melyik cég forgalmazhatná a kollekcióit. 

A Dempsey és Makepeace szereplői a való életben egymásba szerettek

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes párost alkot a 66 éves Glynis Barber és a 77 esztendős Michael Brandon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük