Patrick Swayze ezzel akasztotta ki Jennifer Greyt: a színésznő nem akarta vele leforgatni a Dirty Dancinget

Patrick Swayze sírva kért bocsánatot Jennifer Greytől.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Patrick Swayze és Jennifer Grey párosát sokan imádták a Dirty Dancingben, a két színész között tökéletes volt a kémia. Sajnos a színész 57 éves korában, 2009-ben elhunyt, ám a színésznő örökre a szívében őrzi kollégája emlékét.

Grey legújabb memoárja, az Out Of The Corner reklámozása érdekében elment a The View talk-show-ba, ahol szóba került az ikonikus mozifilmjük, szúrta ki a New York Post.

Patrick Swayze és Jennifer Grey a Dirty Dancing forgatásán

A két színész már korábbról ismerte egymást, ugyanis az 1984-ben megjelent Vörös hajnalt is együtt forgatták. Swayze olykor már a színésznő agyára ment első közös mozijuk forgatásán, vallotta be a műsorban.

Jennifer Grey és Patrick Swayze között tökéletes volt a kémia a Dirty Dancingben.
Jennifer Grey és Patrick Swayze között tökéletes volt a kémia a Dirty Dancingben.
Fotó: Profimedia

- Patrick csínyeket követett el velem és mindenki mással. Olyan igazi macsó stílusban tette ezt, amit már nem bírtam elviselni. Úgy éreztem, hogy most már elég volt belőle - emlékezett vissza.

Bevallotta, hogy amikor a Dirty Dancingbe kerestek szereplőket, akkor feljött Patrick neve, Grey viszont ellenezte, hogy őt alkalmazzák. A castingosok mégis behívták a színészt a meghallgatásra, mert tudták róla, hogy kiváló táncos.

Greyjel felvettek egy próbajelenetet, hogy megnézzék, mennyire passzolnának össze, akkor Swayze bocsánatot kért tőle.

profimedia-0534514700
Fotó: Profimedia

- Félrehúzott a folyosón, és ezt mondta nekem: "Szeretlek, szeretlek, és sajnálom. Tudom, nem szeretnéd, hogy én is benne legyek a filmben."

Swayze könnyezni kezdett, ami Jennifer Greyt is meghatotta, akkor döbbent rá, hogy a kollégája mennyire szeretné, ha együtt dolgoznának, és arra is rájött, hogy mennyire bomba páros lennének a filmben. Nos, igaza is lett, bár voltak a Dirty Dancing során forgatási nehézségek, sok minden balul sült el, többen elhagyták a stábot, ám Patrickkel minden a legnagyobb rendben zajlott.

Patrick Swayze és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük