53 évesen elhunyt a Gettómilliomos és a Jurassic World sztárja: ez okozta a halálát
Irrfan Khan a Gettómilliomos, az Inferno és a Jurassic World sztárja volt.

irrfan khan cover

Irrfan Khan, a népszerű indiai színész örökre lehunyta a szemeit, csupán 53 esztendős volt, adta hírül a Variety.

Bélfertőzés miatt kellett kórházba szállítani

A színészt kedden szállították az egyik mumbai kórházba bélfertőzés miatt, másnap ennek következtében hunyt el. Sajnos az elmúlt évek nem voltak egyszerűek számára az egészsége terén, 2018-ban neuroendokrin daganatot fedeztek fel a szervezetében. Londonban kezelték, és úgy tűnt, sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Forgatási munkálatokat is el tudott vállalni, legutolsó filmje, az Angrezi Medium stábját is tudta erősíteni, eredetileg az alkotás idén márciusban jelent volna meg a mozikban, de a világjárvány közbeavatkozott.

GettyImages-185950143
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Nemcsak Bollywoodot, hanem Hollywoodot is sikerült meghódítania a több mint harmincéves karrierje alatt. Olyan népszerű filmekben láthatták a rajongók, mint a Gettómilliomos, az Inferno, a Pi élete vagy a Jurassic World.

Rajongói is gyászolják őt, Instagram-oldalán több fotója alá percről percre érkeznek az üzenetek, mennyire sajnálják, hogy örökre elment. Kollégái is megemlékeztek róla, egyik indiai színész, Ram Kharan így fogalmazott róla Twitteren: "A filmművészet elveszítette ma egy értékes ékszerét. Ő volt az egyik legtapasztaltabb színész az iparban, nagyon fogom hiányolni a legendát. Nyugodj békében!"

Hírességek, akiktől 2019-ben kellett búcsúznunk

Sajnos nincs olyan év, hogy ne hunynának el legendás sztárok. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek kellett végső búcsút intenünk 2019-ben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük