A Guldenburgok öröksége gyönyörű Evelynje volt: elbűvölően fest a 70 éves Iris Berben
Iris Berben jó pár évtizedet letagadhatna, annyira fiatalos.

iris-berben
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas sikere után több olyan sorozat is feltűnt a képernyőn, amely egy vagyonos család intrikákkal és drámával telített életét állította a középpontba. Az 1987-től 1990-ig vetített A Guldenburgok öröksége is ezt a mintát követte. Annyi különbséggel, hogy a német szériában olajmágnás família helyett az ősi Guldenburg gróf leszármazottait ismerhették meg a nézők.

Bár csak három évadot ért meg, a német televíziós csatornák szívesen ismétlik a mai napig, és hazánkban is gyakran műsorára tűzi a STORY4 és az M3 is. Mint ahogy elődjében sem kizárólag az üzleti csaták ragadták meg a képernyők előtt ülők figyelmét, itt is akadt jó pár karakter, akivel szimpatizálhattak.

Iris Berben így néz ki 70 évesen

Köztük volt a gyönyörű Evelyn is, akit Iris Berben keltett éltere. A német származású színésznő már akkor elkápráztatta rajongóit szépségével, és ez ma sincs másként, a 70 éves sztár káprázatosan fest friss fotóin.

Nem csupán az anyatermészetnek köszönheti, hogy ilyen fiatalos, nagyon odafigyel, hogy kívül-belül megteremtse a harmóniát. A Stylight magazin 2016-os interjújában árulta el, kidolgozott egy tízpontos szabályrendszert, ő ennek tulajdonítja fantasztikus külsejét: többek közt igyekszik mindig kíváncsisággal szemlélni a világot, kerüli a túl erős sminket, valamint esze ágában sincs követni az aktuális trendeket, inkább a saját útját járja.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fantasztikusan néz ki Iris Berben hetvenévesen.

Ezt is szeretjük