Irina Shayk túljutott Bradley Cooperen? Kolléganője exével kapták le
Irina Shayk Heidi Klum exével mutatkozott.

irina shayk cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Irina Shayk és Bradley Cooper 2015 tavaszán szerettek egymásba, az idő haladtával egyre komolyabbá vált a kapcsolatuk, 2017 márciusában megszületett bájos kislányuk, Lea.

2018 őszén kezdték pletykálni, hogy megingott a kapcsolatuk, ráadásul akkor került a mozikba a Csillag születik című film, amiben Cooper Lady Gagával szerepelt. A filmet számos díjra jelölték, a 2019-es Oscar-gálán Cooper és Gaga pedig elő is adta a mozi legsikeresebb dalát, a Shallow-t. Közös produkciójuk arra adott okot, hogy a két sztár egymásba szeretett, ám ők ezt tagadták. Végül Irina Shayk és Bradley Cooper 2019 nyarán végleg szétmentek.

Irina Shaykot ezzel az üzletemberrel hozták hírbe

A gyönyörű modell, úgy tűnik, végleg túllépett a színészen, egy paparazzo ugyanis lencsevégre kapta, ahogy az utcán együtt sétált Vito Schnabel dollármilliomos üzletemberrel. Bár nem ölelkeztek vagy csókolóztak az utcán, azonban az egyikőjük otthonába mentek be együtt. Ráadásul a koronavírus miatt az emberek zöme nem találkozik a barátaival, ismerőseivel, csak a legközelebbi szeretteivel, így a külföldi sajtó szerint új sztárpár született.

Vito Schnabel több gyönyörű hírességgel randizott, utolsó ismert kedvese Amber Heard volt, vele 2018-ban volt együtt, előtte Heidi Klum pasijaként emlegették őt évekig. A német szupermodellel 2014 és 2017 között jártak. Rajtuk kívül hírbe hozták Demi Moore-ral és Liv Tylerrel is.

Irina Shayk a magánéletével kapcsolatban utoljára 2020 januárjában nyílt meg a Vogue-nak, akkor a Cooperral való szakításáról így nyilatkozott:

- Szerintem minden jó kapcsolatban egyszerre mutatod a legjobb és legrosszabb oldalad a partnerednek, egyszerűen ilyen az emberi természet. Nem szabályszerű, hogy két nagyszerű ember jó párost is alkot egymással. Szerencsések voltunk, hogy megismerhettük egymást, és egy párt alkothattunk. Az élet B (Bradley Cooper - a szerkesztő) nélkül még mindig új terep - mesélte akkor.

Irtó cuki Irina Shayk és Bradley Cooper kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kislánya van a szupermodellnek.

Ezt is szeretjük