Ő a norvégok imádott hercegnője: a 18 éves Ingrid Alexandrából barna szépség lett

A norvég hercegnő 2022 elején töltötte be a 18-at, Ingrid Alexandrát ünnepelte az egész ország.

ingrid-jo-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A britekhez hasonlóan a norvégoknak is van királyi családja, akiket nagyon szeretnek és megbecsülnek. 1991 óta V. Harald király ül a trónon, a most 85 éves uralkodó 1968-ban nősült. Egy közrangút, Sonja Haraldsent vette feleségül. 

Két gyermekük született, a most 48 éves Haakon herceg, illetve az 50 éves Márta hercegnő. 

Ilyen szép Ingrid Alexandra norvég hercegnő

A norvégok imádott hercegnője, a 18 éves Ingrid Alexandra hercegnő Haakon herceg idősebb gyermeke. Van egy öccse, Sverre herceg, aki csak másfél évvel fiatalabb nála. Érdekesség, hogy édesanyjuknak, Mette-Marit hercegnének még előttük, 1997-ben született egy gyermeke egy korábbi kapcsolatból, őt Mariusnak hívják. 

A bájos Ingrid Alexandra le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlít rá, ugyanakkor édesanyja mesés alakját és ragyogó nőiességét is megörökölte. Nem véletlen, hogy egyszerűen odáig vannak érte hazájában. Persze a külső nem minden, a hercegnő nagyon okos és intelligens lány, ráadásul vagány, a futball a kedvenc sportja, és nem csak nézni szereti. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép fiatal nővé érett a norvégok kis hercegnője, Ingrid Alexandra.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Rune Hellestad

Ezt is szeretjük