Vilmos herceg és három gyermeke cuki apák napi fotón kacag: a palota most osztotta meg

Vilmos herceg Charlotte hercegnővel, György herceggel és Lajos herceggel közös fotón mosolyog apák napja alkalmából.

vilmos cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg egyre többször mutatják meg gyermekeiket a nyilvánosságnak: nemcsak édes fotókat posztolnak róluk néha, de a nagyobb eseményekre is magukkal viszik a kicsiket.

Június elején például a királynő uralkodásának 70. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepségeken is velük tartottak a gyerkőcök, ahol Lajos herceg teljesen ellopta a show-t vicces grimaszaival és eleven viselkedésével. Most pedig egy cuki felvételen pózolt együtt a három testvér édesapjukkal.

Vilmos herceg apák napi fotója

Katalin hercegné és Vilmos herceg apák napja alkalmával osztottak meg egy imádni való fotót az Instagramon, melyen a herceg három gyermekével együtt mosolyog. Charlotte, György elképesztően édesen kacagnak a felvételen édesapjuk mellett, a négyéves Lajos pedig Vilmos nyakában ülve nevet. 

- Boldog apát napját kívánunk az édesapáknak és nagypapáknak az egész világon! - üzenték a posztban. A palota szerint a kép egyébként 2021 őszén készült, amikor a család Jordániában vakációzott, ám korábban még sosem osztották meg.

A fotót már több mint 547 ezren lájkolták, és a kommentelők olvadoznak a gyerkőcök cuki mosolyán, illetve azon is, hogy mekkorát nőttek az elmúlt évek apák napi felvételeihez képest. 

Lajos herceg ellopta a show-t a jubileumi ünnepségen

Óriási rendezvények zajlottak Angliában, ugyanis Erzsébet királynőt ünnepelték 96. születésnapja, illetve uralkodásának 70. évfordulója alkalmából. A királyi család tagjai is részt vettek ezeken az eseményeken, Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit az elmúlt napokban többször láthatták a rajongók, mindhárom királyi csemete nagyon aranyos volt, ám a legtöbb cikk Lajos hercegről született, aki vicces grimaszaival és eleven viselkedésével magára hívta mindenki figyelmét.

Ezt is szeretjük