Olyan csavarral ért véget az Így jártam anyátokkal, amilyenre senki sem számított
Tegnap este bemutatták az Így jártam anyátokkal utolsó részét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc évad után tegnap este végre kiderült, hogyan is találkozott Ted Mosby a gyerekei anyjával az Így jártam anyátokkal sorozatban.

A sorozatzáró epizód nem kevés meglepetést tartogatott a rajongók számára, bár volt, aki állította: csak ez lehetett a vége.

Lehull a lepel

Az utolsó részben az esküvőn találkozik a két szülő, és arról is lehull a lepel, miért is meséli el ezt a történetet 2030-ban a gyermekeinek az építész, ahogy az is kiderül, valójában kinek is a története mindez, és mennyire okosak Ted gyerekei. Nem szeretnénk azonban lelőni a csattanót és spoilerezni.

Annyi bizonyos, hogy Ted Mosby történetének vége igazán megosztotta a rajongókat, akik azt mondták, ennyi csavarra nem számítottak.

Francisco Caceres, Amerika egyik legkedveltebb televíziós műsorvezetője például azt tweetelte, hogy mélységesen szomorú és csalódott a befejezés miatt, mások pedig azt írták, ez minden idők legrosszabb sorozatzárója.

Twitteren hűtik a kedélyeket

Josh Radnor - Ted Mosby - is a Twitteren próbálta hűteni a kedélyeket, és azt üzente a rajongóknak, higgyék el, a sok sírás után mindenki teljesen rendben lesz.

Neil Patrick Harris - vagyis Barney Stinson - stílusosan egy pacsival köszönte meg a rajongóknak a kitartást.

Az utolsó rész adásba kerülése előtt már többször szerepeltek televíziós műsorokban a szereplők. Alyson Hannigan el is sírta magát egy felvételen, mint mondta, annyira hiányozni fognak neki társai.

A szereplők sokat köszönhetnek ennek a sorozatnak, főleg Cobie Smulders és Jason Segel, akik mostanra már szép filmes karriert tudhatnak magukénak, és nem biztos, hogy a sorozat nélkül ott tartanának, ahol. Marshall Eriksen megszemélyesítője több vígjátékban is szerepelt, hamarosan pedig legújabb filmje, a Sex Tape is mozikba kerül, melyben Cameron Diaz a partnere.

- A legjobb az egészben, ahogy láttam a többieket átalakulni az évek során. Hosszú időt töltöttünk együtt, és mindenkivel rengeteg dolog történt ezalatt - nyilatkozta a sorozat befejezéséről.

Ezt is szeretjük